FLYTTEFIRMA RØDOVRE - HJÆLP TIL FLYTNING MED FLYTTEMAND

Hos Fag Flyt tilbyder vi en lang række løsninger for dig, der står midt i en privat flytning i Rødovre, og som godt kunne bruge en ekstra hånd fra en frisk og professionel flyttemand, hvad end du skal have opbevaret dine ejendele på et lager, eller have dem flyttet til en ny bolig.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Privatflytning i Rødovre

Det kan virke som en stor mundfuld at skulle flytte fra én bolig til en anden. Der kan være mange årsager til, at man skal flytte, og det kan i nogle tilfælde være forbundet med følelser, der nemt kan komme i vejen, for en organiseret og struktureret planlægning af en flytning. 

Hos Fag Flyt er vi eksperter i at flytte både privat og erhverv i Rødovre, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med dit flytteprojekt i større eller mindre grad, alt efter, hvad du har behov for. 

Vi har også alle nødvendige materialer og transportmidler til rådighed, som får din flytning til at forløbe gnidningsfrit. Har du brug for en flyttebil til din privatflytning, vil den selvfølgelig blive transporteret til din ejendom af vores flyttemand, som efterfølgende vil hjælpe dig med din flytning i Rødovre. Men har du ikke brug for en flyttebil, er det selvfølgelig ikke påkrævet.

 

Flyttefirma i Rødovre

Professionel hjælp til flytning i Rødovre

Du er garanteret mange års erfaring, når du vælger vores flyttefirma til at hjælpe med planlægning og udførelse af din privatflytning. På denne måde hjælper vi dig med at gøre din flytning i Rødovre så overskuelig som mulig.

Vi værner og passer selvfølgelig på dine ejendele, som var de vores egne. Vores professionelle og forsigtige team sikrer dig en tryg oplevelse, når de er til stede ved din flytning i Rødovre. Vi har alle de nødvendige redskaber til at sikre en hensigtsmæssig flytning af ejendele. Det gælder alt fra tæpper til pakkepapirer og flyttekasser.

Hvis ikke det er en privatflytning, du har brug for, men derimod en erhvervsflytning, står vi selvfølgelig også til rådighed. Vores kompetente flyttefirma står klar, ligemeget omfanget af din flytning. 

Vores flyttefirma, Fag Flyt, har stor ekspertise inden for planlægning og udførelse af alle typer af flytninger i Rødovre. Og netop indenfor store flytninger kan pris, tid og effektivitet være afgørende faktorer.

Få det hele klaret for dig

I forbindelse med en privat flytning er der mange ting at tage stilling til og overveje, hvorfor det kan være både besværligt, tidskrævende og uoverskueligt. Vores flyttefirma tilbyder derfor en totalløsning, hvor du får hjælp til det hele. 

Du kan dermed få en flyttemand til at hjælpe dig med hele nedpakningen af din bolig i Rødovre, så dine ejendele forsigtigt pakkes ned med materialer, som din flyttemand naturligvis har medbragt til jobbet. 

Herudover hjælper vores flyttemand dig gerne med diverse nedtagninger af reoler, skænke, tv med mere. Og selvfølgelig står han også gerne til rådighed og adskiller dine møbler, så han efterfølgende kan bære dem ned i sin flyttebil.

Udover vores flyttebiler, har vi også en flyttelift til rådighed, som kan være rigtig nyttig i forbindelse med flytninger i etagebygninger, eller hvis der er meget tunge ting, der skal flyttes. Det er ikke alverden, vores erfarne og stærke flyttemænd kan bære, men så er det godt, vi har redskaberne, der kan gøre det nemt for os. 

Du kan også selv leje vores flyttelift, hvis du ikke ønsker at have et helt flyttehold til at stå for din flytning. Vi sender dog altid en medarbejder med ud, når vi udlejer vores flyttelifte, så der er nogen til stede, der kan finde ud af at betjene den.

Hjælp til andet end flytning i Rødovre?

Vores flyttefirma tilbyder flere services end bare privatflytning. Hvis du i en periode har behov for at få opbevaret dine ejendele, fordi du måske står mellem to lejemål eller bare ikke har plads til dine ting, hjælper vi dig gerne med opbevaring.

Vi har et 24-timers overvåget og klimabeskyttet lager på Amager, som vi hjertens gerne hjælper dig med at køre dine ejendele til – også selvom du er bosat i Rødovre. På vores lager kan du trygt opbevare dine ting til en fornuftig pris. 

Vi tilbyder også flytterengøring for vores kunder, i forbindelse med deres flytning. Det kan være et stort hængeparti at skulle rengøre og istandsætte sine gamle lokaler, når man bare gerne vil i gang med at indrette og flytte ind i de nye. Vi tilbyder derfor at gøre det for vores kunder, så de blot skal tænke fremad og fokusere på at gøre det nye sted lækkert. 

Hvis kontoret har et køkken med køleskab, komfur samt opvaskemaskine og vaskemaskine skal disse rengøres inden overlevering og det står vi gerne for. Ligeledes kan vi også står for at rengøre toilet og bad samt afkalkning. 

Med Fagflyt som dit flyttefirma i Rødovre, får du altså ikke bare et hold af kompetente flyttemænd. Du har mulighed for at benytte dig af en lang række services, som vil gøre din flytning til den bedste oplevelse.

Hvad koster det at få hjælp til en privatflytning?

Det afhænger selvfølgelig af omfanget af din flytning – om den er af mindre eller større kaliber, hvilken pris din flytning vil have. Dertil er det vigtigt for os, at vi yder det bedste serviceniveau for vores kunder. 

Vi bestræber os derfor efter at lave det bedste tilbud til dig, så din økonomi kan hænge sammen, og du samtidig kan få hjælp til din privatflytning i Rødovre af en flyttemand i verdensklasse fra vores flyttefirma. 

Prisen vil også afhænge af, om du tilkøber nogle af vores andre ydelser såsom rengøring og opbevaring, hvilket kan gøre den samlede pris lidt højere. Til gengæld kan du slappe af og fokusere på at se fremad, mod de nye omgivelser, fremfor at skulle tænke på diverse hængepartier i din gamle bolig eller erhvervslokaler, som vi nemt kan klare for dig. 

Udover vores kompetente flyttemænds fantastiske service, tilbyder vi også andre services til din flytning. Vi har som sagt en flyttelift og flyttebiler, som naturligvis har en indvirkning på prisen, såfremt de tages i anvendelse eller udlejes.

Vi sørger for alt til din flytning i Rødovre

Du skal dog ikke bekymre dig om priser på flyttekasser og andre materialer, såsom tæpper, pakkepapir og pap osv, da dette følger gratis med, når du hyrer os som dit flyttefirma i Rødovre.

Udover de materielle elementer i en flytning, får du et hold af professionelle, servicemindede og erfarne flyttemænd, der kan klare din flytning for dig, hvad end det er privat eller erhvervsflytning i Rødovre.

Vi deler glædeligt ud af vores erfaringer og gode råd til at gennemføre en smertefri flytning, der er velorganiseret og struktureret. Det kan i sig selv være en udfordring at pakke sine ejendele ned sikkert, så de ikke bliver beskadiget under transporten.

Vi har helt styr på, hvordan man bedst pakker en flyttekasse, og sågar en flyttebil, så alt står sikkert og mest hensigtsmæssigt. Det kan derfor være prisen værd, at overlade dine ejendele til professionelle flyttemænd, som os.

Du kan med fordel kontakte vores flyttefirma på 32 96 96 98 eller udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller ønsker en god pris på et flyttefirma i Rødovre. Du kan se hele vores prisliste her.

Søger du erhvervsflytning Københavnflyttefirma Dragørflyttefirma Taastrupflyttefirma Lyngbyflyttefirma Kastrup, et flyttefirma på Frederiksbergflytning KøbenhavnHillerødRoskilde eller i Næstved? Så hjælper vi også med dette.

Priser for flyttefirma Rødovre

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du de mest stillede spørgsmål.

Når du skal flytte, er der en masse faktorere, du skal være opmærksom på. En god planlægning er en nødvendighed, for at du ikke skal føle dig presset under forløbet. Med et flyttefirma som Fag Flyt, kan vi pådrage os opgaven mht. planlægningen.

At finde det rette flyttefirma i Rødovre, kan være en stor opgave og til tider også uoverskuelig. Det er vigtigt, at du kender til dine egne behov, så når du leder efter et flyttefirma, så ved du, hvad du skal gå efter.

Planlægning, af alt det, der skal foretages før, under og efter din flytning, er med til at gøre hele processen for dig nemmere. Hvis du ikke selv ønsker at stå for din planlægning, så tilbyder Fag Flyt selve planlægningen og meget mere.

Prisen afhænger meget af hvor stort omfanget er af flytningen, samt hvilket flyttefirma i Rødovre du vælger at samarbejde med. Hos Fag Flyt er du velkommen til at sende en uforpligtende mail, og vi sender også gerne én ud for at tilse omfanget af projektet.