Flyttefirma med lift

Hos FagFlyt har vi mulighed for hjælpe dig med at flytte fra lejlighedskomplekser uden elevator eller fra bygninger med en lille elevator. Vi gør nemlig brug af en lift.

4,6
5/5

Vores flyttelift

En flytte hejs er især praktisk, hvis du bor højere end 1. sal. 

Vi er et flyttefirma med lift, og det vil sige, at vi kan flytte ting ned fra altaner eller brede vinduer. Vores flyttelift transporterer dine ting sikkert og hurtigt ned, så du ikke behøver at bekymre dig om, dine ting kommer sikkert fra a til b.

En flyttelift er også praktisk, hvis du har noget tungt, der skal flyttes. Ligeledes er en flyttelift praktisk, hvis du skal renoverer, da liften kan føre byggematerialerne hurtigt op og ned.

Flyttelift leje

Har du brug for en flytte hejs, så tilbyder Fagflyt udlejning af lifte. Vil du gerne gøre brug af flyttelift til leje, følger der en flyttemand med, som kan betjene den. Vores service gør, at du let kan flytte dine ting op eller ned, uden at du skal bekymre dig om ømme rygge, tunge møbler og udmattende ture op og ned ad trapper. Med en flyttelift kan vi give dig en lettere og mere bekvemmelig flytteoplevelse.

Uanset om du er erhvervskunde, som fx Admiral Hotel, eller privatkunde, så står vi gerne klar til at hjælpe dig med dine flytteopgaver. Vores flyttelift til leje er en god og praktisk mulighed for dig, der skal flytte ting op eller ned i højere højder. Har du foruden en flyttelift også brug for en flyttebil, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores professionelle flyttemænd varetager gerne opgaven for dig, så du kan beholde dit overskud til resten af flytteprocessen.

Har du spørgsmål i forbindelse med din flytning, så kontakt os gerne. Vi er dit flyttefirma med lift udlejning på Sjælland, og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning.

Har du brug for en flyttemand på Amager? Ring til os på telefon +45 32 96 96 98

Læs mere om erhvervsflytning i København her.

Få et tilbud

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muigt.