FLYTTEFIRMA MED LIFT

Hos FagFlyt har vi mulighed for hjælpe dig med at flytte fra lejlighedskomplekser uden elevator eller fra bygninger med en lille elevator. Vi gør nemlig brug af en lift.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores flyttelift

En flytte hejs er især praktisk, hvis du bor højere end 1. sal. 

Vi er et flyttefirma med lift, og det vil sige, at vi kan flytte ting ned fra altaner eller brede vinduer. Vores flyttelift transporterer dine ting sikkert og hurtigt ned, så du ikke behøver at bekymre dig om, dine ting kommer sikkert fra A til B.

En flyttelift er også praktisk, hvis du har noget tungt, der skal flyttes. Ligeledes er en flyttelift praktisk, hvis du skal renoverer, da liften kan føre byggematerialerne hurtigt op og ned.

Flytning med lift

Flyttelift leje

Priserne er inkl. moms, inkl. samtlige materialer. Alle priser udregnes ud fra BBR. Yderligere kvadratmeter som ikke indgår i BBR (Såsom kælder) tillægges disse kvadratmeter merpris iht. ovenstående priser.

Ved kørsel over 20 km fra Tårnby påregnes kørselstillæg på 300 kr.

For afhentning og tilbagelevering af nøgle påregnes tillæg på 350 kr.

Læs også om vores service, kontorflytning, her eller om flyttefirma Næstved.

Kontakt os

Har du spørgsmål i forbindelse med din flytning, så kontakt os gerne. Vi er dit flyttefirma med lift udlejning på Sjælland, og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning.

Har du brug for en flyttemand på Amager? Ring til os på telefon +45 32 96 96 98

Læs mere om erhvervsflytning i København her.

Priser for flyttemænd fra Fag Flyt

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)