PROFESSIONEL RYDNING AF DØDSBOER PÅ HELE SJÆLLAND

Vi varetager alle opgaver i forbindelse med rydning af dødsboer. For os er fleksibilitet i denne sammenhæng vigtigt, og vi former derfor din opgave efter dine behov - sikkert og trygt.
Fagflyt i Helsingør
+ 20 års erfaring
Vi dækker hele Sjælland
Hurtig og effektiv service

Kom sikkert igennem en svær tid med Fag Flyt

Hos Fag Flyt tilbyder vi en fuld service med rydning af dødsboer, og hvor vi samtidig har respekt og forståelse for omstændighederne og de efterladte.

Sorg håndteres forskelligt, hvilket vi er yderst opmærksomme på, og vi ser derfor altid ind i den specifikke situation, du står i. Se herunder hvilke services, vi tilbyder. 
Total rydning af hele dødsboet
Rydning af loftrum, garage, kælderrum m.m.
Fjernelse af søm, skruer, gardiner m.m.
Aflæsning af el, gas og vand
Få et uforpligtende tilbud
Flytterengøring

Få et uforpligtende tilbud her

Lad os hjælpe med dit dødsbo

Vi har erfaring med rydning af dødsbo på hele Sjælland, og vi sikrer dig en fair og god pris.

Kontakt os i dag, og vi giver dig et tilbud inden for 24 timer efter din henvendelse.
+45 32 96 96 98
info@fagflyt.dk

Tillidsfuldt flyttefirma med mange års erfaring

At stå tilbage som efterladt med et dødsbo, og rydning heraf, er en hård situation, som kan være mentalt og fysisk krævende. Vi hjælper dig med at få et overblik, og såfremt du ønsker det, tager vi os af alt, hvad der er brug for – fra aflæsning af el, gas og vand samt til bortkørsel af storskrald til genbrugsstationen.

Vi har mange års erfaring med flytning og rydning af flere former for boliger, herunder dødsbo, og du vil hos Fag Flyt altid blive mødt af en tillidsfuld medarbejder med respekt for din situation.

Kontakt os her
slagelse flyttefirma
Lej Fag Flyt til din flytteopgave
Om os

Hvordan ser en proces til tømning af dødsbo ud?

1. Når vi ankommer til rydning af dødsbo hos dig, sorterer vi først boet, hvor vi herefter kører affaldet væk. Desuden kan vi tage alt med fra boet, som du ikke ønsker at beholde.

2. Vi tilpasser altid din rydning af dødsboet efter dine personlige ønsker og situation. Vi ved, at ingen situationer eller personer er ens, og derfor differentierer processerne sig, alt efter hvem du er.

3. Vi forsøger altid at imødekomme og opfylde alle vores kunders behov og ønsker, og vi tilpasser processen, så den bliver mest muligt effektiv for dig.

menu-circlecheckmark-circlecross-circle