Privatflytning København og på Sjælland

Privatflytning i København og på Sjælland er for de fleste mennesker en uvant situation, der er mange ting, der skal tages stilling til, tit kan det derfor virke uoverskueligt. Kontakt os idag for for et uforpligtende flyttetilbud.

4,6
5/5

Fag Flyt er med hele vejen under din privatflytning i København

Hos Fag Flyt er vi med hele vejen for at gøre din privatflytning så overkommelig som mulig. Vores konsulenter kommer ud og beser dit indbo, inden et tilbud bliver afgivet, samtidig vurderes det også, hvor mange flyttekasser der skal bruges – som du kan låne gratis af os.

Vores flyttefirma har hjulpet til ved privatflytninger gennem 40 år, og derfor har vi stor erfaring i flyttebranchen, hvor vi har hjulpet ved flytninger i Nordsjælland, København og i andre dele af Sjælland. 

Derudover tilbyder vi også materiale til nedpakning, som sikrer standen af dine ejendele, som fx. Pakkepapir og tæpper.

Og skulle du have brug for opbevaringsplads under din privat flytning, er det selvfølgelig også noget, vi kan være dig behjælpelig med. 

Privatflytning med fokus på services og kvalitet

Hos Fag Flyt, fokuserer vi på service og kvalitet. En privatflytning er ikke bare ejendele der skal tranporteres fra A til B, da det oftest har en større affektionsværdi for kunden. Derfor sætter vi, hos Fag Flyt i København, en ære i at behandle jeres ejendele som var det vores egne.

Vi agerer ud fra stor professionalisme og troværdighed, da vi ønsker at udføre privat flytninger med stolthed og med omtanke for vores kunder og deres ejendele. Hos Fag Flyt besidder vi både erfarne chauffører til vores flyttebiler samt stærk arbejdskraft. På denne måde kan du være sikker på et veludført stykke arbejde i forbindelse med din privat flytning. 

Vi ved, at der kan være mange både praktiske, men også følsomme elementer i forbindelse med en flytning, og derfor tager vi gerne over både med hensyn til mindre dele af eller hele flytteprocessen. Så kan du blot læne dig tilbage og lade os hjælpe dig trygt igennem din privatflytning i København eller på Sjælland. 

Vi har hjulpet mange forskellige privatpersoner og virksomheder, fx har vi hjulpet Politiet.

ANDRE SERVICES I FORBINDELSE MED PRIVATFLYTNING

Om det er første gang, du skal flytte, eller du har været igennem mange privatflytninger, så gør det bestemt ikke det hårde arbejde med planlægning, flytning, rengøring og opbevaring til en nem sag. 

Derfor tilbyder vi, som før nævnt, at vores hjælp til at komme i gang, giver dig et tilbud og supplerer din flytning med de materialer, du nu måtte have brug for til din privatflytning. 

Derudover kan du, med hjælp fra vores flyttefirma, hvad end du bor i København eller i Nordsjælland, få hjælp til hele nedpakningen af din bolig, hvis du synes, at denne opgave er for uoverskuelig. 

Udover nedpakning i forbindelse med din privat flytning, hjælper vi dig gerne med afmontering af diverse reoler, skabe og skænke, samt adskillelse af større møbelarrangementer, senge, med mere. 

Hvis du flytter fra en større bolig til en mindre og derfor mangler opbevaringsplads i en kort eller længere periode, så frygt ej. Hos Fag Flyt har vi et opbevaringslager på Amager, som du kan benytte ligegyldigt, hvor, på Sjælland, du er bosat. 

Vores opbevaringslager er både sikkert og prisvenligt, og så skal du ikke tvivle på, at dine ejendele er i gode hænder, når du gennemgår en privatflytning. 

Vores lager på Amager i København er videoovervåget alle døgnets 24 timer, og samtidig er lagerhallen klimakontrolleret, så dine ejendele er sikret bedst muligt.

Flytterengøring i København og på Sjælland

Skulle du få brug for hjælp til flytterengøring af din fraflyttede eller nye bolig i København eller på Sjælland, klarer vi også dette. Vi tilbyder nemlig både effektiv og billig rengøring i forbindelse med din privatflytning, så du ikke selv skal belemres med den byrde, rengøring kan være – især ved flytninger. 

Flytterengøring ved privatflytninger inkluderer bl.a. aftørring af flader i rum, vindueskarme og hylder samt støvsugning og gulvvask. Ligeledes tilbyder vi rengøring i køkken inkl. køleskab og komfur, samt rengøring i badeværelse, så boligen står knivskarpt enten til dig eller en anden køber.  

På vores hjemmeside fremgår en komplet prisliste, så du kan se præcis, hvad prisen vil være for flytterengøring i din bolig.

privatflytning København

Få et privatflytning tilbud i København og Sjælland

Søger du et flyttefirma til privatflytning, så sidder vi klar til at give dig et tilbud på din  flytning. Giv os et kald allerede i dag på 32 96 96 98 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din privat flytning.

Udover privatflytning København, hjælper vi også til som flyttefirma Køge, flyttefirma på Frederiksberg og mange andre steder.

Få et tilbud

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muigt.