Flyttefirma Helsingør - Hjælp til flytning med flyttemand

Hos Fag Flyt i Helsingør er du med garanti sikret topprofessionel hjælp til din privatflytning til en overkommelig pris. Vores flytteteam består af yderst kompetente medarbejdere, så du altid får en dygtig og arbejdsom flyttemand hjem til din bolig i Helsingør, der yder et rigtig godt stykke arbejde. 

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hjælp til privat flytning af professionelt flyttefirma

Vores flyttefirma har mange års erfaring med privat flytninger, såvel som erhvervsflytninger og står derfor til rådighed ligegyldigt, hvor stort omfanget af din flytning måtte være. Du kan altid forvente et højt serviceniveau, hvorfor vores flyttefirma er det naturlige valg, når du står midt i en flytning.

Vi ved, at der er meget planlægning og mange forberedelser i forbindelse med en flytning, og at det derfor kan være uoverskueligt og hårdt arbejde. Netop derfor tilbyder vi en frisk og flittig flyttemand, der rykker ud og giver dig en hjælpende hånd eller klarer alle ærterne for dig i din bolig i Helsingør med et snuptag.

Med en totalløsning fra vores flyttefirma, får du en helt igennem gnidningsfri flytning, hvad end den er privat, eller om du har behov for en erhvervsflytning.

Hvis du har brug for at få dine ejendele opbevaret i en enten kort eller længere periode, er dette intet problem. For selvom du er bosat i Helsingør, kan vi sagtens transportere dine ting ud til vores opbevaringslager på Amager i en flyttebil.

Vores flyttefirma har nemlig et klimagodkendt og 24-timers videovervåget lager, hvor du trygt kan lade os opbevare alle dine ting.

Flyttefirma i Helsingør

Lad dit flyttefirma i Helsingør stå for det hele

Udover selve flytningen, hjælper en flyttemand fra Fag Flyt gerne med alt andet praktisk, der nu måtte være i denne forbindelse herunder anskaffelse af flyttebil og materialer til nedpakning. 

Du kan endda få en flyttemand fra vores flyttefirma til at hjælpe med hele planlægningen af din flytning, hvorefter han eller et større team kan være dig behjælpelig med at få pakket hele din bolig sammen. 

Hvad end du har brug for nedtagelse af diverse reoler, skabe og skænke, eller du skal have adskilt større møbler såsom en sofa eller et spisebord, kan du regne med at vores team står klar til at varetage opgaven. 

Dette gælder selvfølgelig også ligemeget, hvilken etage du bor på i Helsingør. Vi er til rådighed og hjælper dig med at pakke ned og bære dine ejendele og møbler ud i opgangen, ned af trapper og ud i vores flyttebil – eller omvendt. 

Hvad koster det at få hjælp til din privatflytning i Helsingør?

Om så din privat eller erhvervsflytning er af stor eller lille kaliber, vil vi gøre vores allerbedste for, at du får et godt tilbud og dermed en fair og overkommelig pris. Din pris vil selvfølgelig være afhængig af omfanget på din flytning, og hvad du nu måtte have brug for hjælp til.  

Prisen vil være af, om du blot skal bruge en flyttemand eller flere, og også om du har behov for en flyttebil til din privatflytning i Helsingør. 
Med en totalløsning, vil din pris selvfølgelig være fordelagtig, da du kan få en samlet god pris på hele vores serviceydelse. 

Du er mere end velkommen til at kontakte vores flyttefirma på 32 96 96 98 eller udfylde vores kontaktformular, hvis du ønsker en pris eller blot skulle have nogle spørgsmål til os. Så vil vi besvare dem på bedste vis. Du kan også se hele vores prisliste her på hjemmesiden.

Få et tilbud

Flyttefirma i Helsingør? Vi sidder klar til at give dig et godt tilbud på netop din flytning. Giv os et kald allerede i dag på 32 96 96 98 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din flytning i Helsingør.

Søger du erhvervsflytning København, flyttefirma i Køge, flyttefirma Dragør, flyttefirma Lyngby, flyttefirma Kastrup, privatflytning, flyttefirma på Frederiksberg, Hillerød, Roskilde, Næstved eller et billligt flyttefirma? Se os også anmeldelse af vores service på andre hjemmesider. Så hjælper vi også med dette.

Priser for flyttefirma Helsingør

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)