FLYTTEFIRMA DRAGØR - LAD OS STÅ FOR HELE DIN FLYTNING

At arrangere hele sin flytning og være den der klare de tunge løft på dagen, er en uoverskuelig opgave. Med os som flyttefirma vil vi stå i spidsen for hele planlægningen.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bor du i Dragør eller omegn, og mangler et par flyttemænd, så er vi et flyttefirma der rykker ud til hele Sjælland, også Dragør.

Flyttefirma Dragør - Vi garantere kvalitet

Vi er et flyttefirma der sætter pris på at kunne levere den bedste kvalitet til vores kunder, det kommer af den troværdighed og professionalitet vi formår at levere.

Vi ønsker at være det flyttefirma du går til hver gang du selv, eller kender en der har en privat-eller erhvervsflytning der skal planlægges. Vores kunder skal være fuldstændige tilfredse med vores arbejde, det klare vi gennem en tæt dialog for at imødekomme alle dine behov.

Med et erfarent flyttefirma som os, er vi klar på enhver opgave. Der er ingen flytning der er for stor eller lille, vi står klar til lige hvad du står og har brug for. Vores altid professionelle arbejde afspejler vores værdier: tryghed, omtanke og troværdighed.

Vi tror på at vi kan give den bedste service samt resultater til dig med en tæt dialog, på den måde kan vi indfri alle dine ønske og forhindre fejltagelser.

Flyttefirma i Dragør

Vi tilbyder fleksible løsninger

Vi er et professionelt flyttefirma, der har klaret flytninger i hele Københavnsområdet, herunder Dragør.

Hvis du vælger os som flyttefirma vil du kunne vælge os til både din privat- og erhvervsflytning.

En flytning kan være svær selv at være arrangør for, både når det omhandler privat men også erhverv. Derfor har vi diverse tilbud, så du kan vælge det der tiltaler dig mest, som vil imødekomme dine behov.
Er det blot en flyttebil, flyttemænd der skal transportere dine flyttekasser fra A til B eller har du det helt store behov for, at du kan overdrage hele processen til nogle andre, så står vi gerne klar til at tage os at hele din flytning.

Vi tilbyder nemlig ikke bare en flytning, vi tilbyder vores kunder alt fra hele planlægningen, nedpakning i flyttekasser, nedtagning af reoler, transporten og udpakning.

Kontakt os idag og få tilsendt et gratis flyttetilbud

Ring til os på +45 32 96 96 98 for at få en uforpligtende samtale, hvis det passer dig bedre med en mail, kan du skrive til os på info@fagflyt.dk.

Priser for flyttefirma i Dragør

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)