FLYTTEFIRMA LYNGBY- OVERLAD TRYGT HELE DIN FLYTNING

Fag Flyt er et flyttefirma der arbejder på hele Sjælland, herunder Lyngby. Vi stræber os på altid at levere den højeste kvalitet og professionalitet til vores kunder. Bor du i Lyngby eller omegn, og mangler et flyttefirma der kan transportere dine møbler trygt til din nye bolig, så er vores kompetente flyttemænd altid klar til opgaven, uanset størrelse.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flyttefirma Lyngby - Professionalitet i højsædet

Med mange års erfaring og kun kompetente medarbejdere, kan vi levere en service i topklasse, når vi skal klare din næste flytning.

Arbejdsprocesserne i vores dagligdag afspejler den troværdighed og tryghed vi ønsker vores kunder oplever med et samarbejde med os. Vi tror på at med den helt rette kommunikation, kan vi tilbyde de bedste løsninger til din flytning i Lyngby.

Du skal vælge os som dit næste flyttefirma, fordi du vil få et tilbud der passer præcis til dine behov, om det er en stor eller lille flytning, så skal vi nok tage os af hele processen helt ned til de mindste detaljer.

Hvis du ikke selv kender til omfanget af din flytning, tilbyder vi at en af vores erfarne konsulenter kommer forbi dit hjem eller kontor, for at vurdere omfanget. På den måde kan vi bedst skræddersy det bedste tilbud til dig, som opfylder alle dine ønsker til en fejlfri flytning.

Flyttefirma i Lyngby

Privat- eller erhvervsflytning?

Leder du efter et flyttefirma som ikke kun transportere dine møbler, men er klar på at påtage sig hele processen for at det bliver en succes?

Hos os tilbyder vi enkelte services, men også totalpakken, hvor vi tager os af alle opgaverne der er forbundet med en flytning i Lyngby.

Er det en privatflytning du efterspørger eller er det den helt store flytning for dit erhverv? Uanset hvad formålet er så kan vi altid finde en løsning, som vil opfylde alle dine behov. Vi tilbyder det samme uanset om det er privat- eller erhvervsflytning som du efterspørger, dog er en erhvervsflytning en mere omfattende proces, og vil dermed kræve en større planlægning.

Læs også om vores flyttefirma Fyn her. 

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om os som flyttefirma, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 32 96 96 98 for en uforpligtende samtale, eller på mail info@fagflyt.dk.

Vi hjælper dig også med din privatflytning i København, som flyttefirma Herlevflyttefirma Albertslund, flyttefirma Ballerup og flyttefirma Greve. Kontakt os i dag.

Priser på flyttefirma Lyngby

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)