Flyttefirma i Nordsjælland med mange års erfaring

som lille, og du vælger selv, hvor meget vi skal være med til. Du vælger med andre ord selv dit serviceniveau. Hvis du blot har brug for en enkelt flyttemand og en bil, kan vi hjælpe dig for 640 kr. pr. time, og vi kan både være behjælpelige med flyttekasser, tæpper og anden beskyttelse, der sikrer dine personlige ejendele.

Lad dit flyttefirma i Nordsjælland stå for det hele

Hvis du ønsker en nem og overskuelig flytning, kan du også lade os stå for alt det praktiske i forbindelse med din flytning. Vores professionelle flyttefirma i Nordsjælland tilbyder nemlig en attraktiv totalløsning, hvor du hverken skal bekymre dig om planlægning eller udførelse. Du får en gnidningsfri flytning uden bekymringer.

Totalløsningen indeholder:

Vi sørger både for nedpakning, transport og udpakning. Alt dette bliver udført med professionalisme og stor forsigtighed. Med denne løsning får du også adskillelse og samling af møbler, nedtagning af lamper, reoler, gardiner osv. Se vores prisliste her.

Få et tilbud

Flyttefirma i Nordsjælland? Vi sidder klar til at give dig et godt tilbud på netop din flytning. Giv os et kald allerede i dag på 32 96 96 98 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din flytning i Nordsjælland

Kontakt os for et uforpligtende tilbud