FLYTTEFIRMA I NORDSJÆLLAND - KVALITETSBEVIDSTE FLYTTEMÆND

Er du på jagt efter et kompetent og erfarent flyttefirma i Nordsjælland? Hos Fag Flyt er vi mestre i at få din flytning til at gå nemt og helt uden problemer.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flyttefirma i Nordsjælland med mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med planlægningen og udførelsen af mange forskellige typer flytninger, og vores veloplagte og arbejdsomme team står altid klar til at levere et godt og professionelt stykke arbejde. Hvis du har brug for et flyttefirma i Nordsjælland, så er Fag Flyt det naturlige valg.

Vi har et stort fokus på professionalitet og troværdighed og kan, med stolthed, stå inde for det stykke arbejde, vi leverer til vores kunder i Nordsjælland. Hvad end det handler om en privatflytning eller én af de helt store erhvervsflytninger.

Vores værdier i firmaet afspejler vores arbejdsmetoder: tryghed, omtanke og troværdighed. Vi opnår disse værdier dagligt, ved at være i en tæt dialog med vores kunder, og ved at behandle alle møbler med forsigtighed.

Vi kender til alle de rigtige metoder til, hvordan man får de tunge løft op af trapper, opgange, gennem døre m.m. Det vil altid resultere i, at vi præsterer professionelt, hver gang vi har en flytteopgave i Nordsjælland. Vi overholder desuden altid aftaler og tid. Vi ønsker at være dit flyttefirma, næste gang du skal flytte.

Flyttefirma i Nordsjælland

Professionelt flyttefirma – Helsingør, Hillerød og hele Nordsjælland

Fag Flyt dækker hele Nordsjælland, så hvis du søger et flyttefirma i Helsingør eller Hillerød, står vi klar til at rykke ud. Vi kan hjælpe med enhver flytning – stor som lille, og du vælger selv, hvor meget vi skal være med til. Du vælger med andre ord selv dit serviceniveau.

Vi dækker hele Nordsjælland med vores service, så alle områder og byer er dækket ind. Så bor du i Frederikssund eller Helsingør, eller måske et helt tredje sted, så er vores hjælp nær. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig af med den hovedpine, som det kan være at flytte. Vores professionelle flyttefirma klarer ærterne for dig i et snuptag.

Lad dit flyttefirma i Nordsjælland stå for det hele

Hvis du ønsker en nem og overskuelig flytning, kan du også lade os stå for alt det praktiske i forbindelse med din flytning. Dette gælder både nedtagning af større møbelarrangementer, nedpakning, flytningen ind og ud af bygningen og op og ned af trapperne i opgangen. Med andre ord: alt det, du ville ønske, at du havde en flyttemand til at ordne.

Vores professionelle flyttefirma i Nordsjælland tilbyder nemlig en attraktiv totalløsning, hvor du hverken skal bekymre dig om planlægning eller udførelse. Du får en gnidningsfri flytning uden bekymringer.
Vi har, som et professionelt flyttefirma, stor erfaring med alle former for flytninger i Nordsjælland, så du kan trygt overlade alle dine værdigenstande i vores varetægt, så de kommer sikkert og uskadt frem til den nye destination.

Med en totalløsning fra Fag Flyt kan du, med ro i sindet, lade vores fagfolk fra vores erfarne flytteforretning håndtere den store opgave – både de små og de store flytninger og simple såvel som mere komplicerede opgaver.

Totalløsningen indeholder:

Vi sørger både for nedpakning, transport og udpakning. Alt dette bliver udført med professionalisme og stor forsigtighed. Med denne løsning får du også adskillelse og samling af møbler, nedtagning af lamper, reoler, gardiner osv. Se vores prisliste her.

Vores totalløsning gælder for flere forskellige typer af flytninger, så hvad end du har brug for flyttemænd til flytning af et helt hjem i Hillerød, eller hjælp til erhvervsflytningen af både mindre og større skala, så hjælper vi gerne med både nedpakning, udpakning, forsigtig transport og meget mere.

Vi tager naturligvis også alle nødvendige materialer med, når du hyrer flyttemænd i Nordsjælland fra Fag Flyt. Så vi kan sagtens pakke dine mere skrøblige ting ind, så de ikke beskadiges under flytningen, og pakke dine ting i kasser, så de nemt kan transporteres hen over Nordsjælland.

Erhvervsflytning med flyttefirma i Nordsjælland

En flyttemand behøver ikke kun at være nødvendig til privat flytning. Vi udfører adskillige erhvervsmæssige flytninger med vores flyttemænd i Nordsjælland, så de har stor erfaring med at håndtere flytninger af hele firmaer og kontorer til flytninger af mindre skala.

Så om det er hele kontoret, der skal flyttes til en ny adresse, IT-udstyr, der skal flyttes væk og opmagasineres, eller noget helt tredje, så har vores flyttefirma i Nordsjælland styr på alle processerne i flytningen.

Vi kan flytte både møbler, såvel som udstyr, på en professionel og skånsom måde, så du ikke mister noget eller oplever skader på hverken reoler, borde, stole eller udstyr, som computere, kopimaskiner eller lignende. Kontakt os gerne i dag for at høre mere om vores priser og forhold til erhvervsflytning med vores flyttefirma i Nordsjælland.

Hvis dit firma har lokaler i en høj bygning, kan det være uoverskueligt og føles som en umulig opgave at få fragtet alle møbler osv. ned igen. Til det har vi en løsning, som du ikke selv behøver at stå for. Vi har nemlig en flyttelift til rådighed, som gør det nemt for os at flytte ting ned fra altaner, brede vinduer, eller hvis der er nogle meget tunge ting, som selv vores stærke og erfarne flyttemænd ikke selv kan bære.

Det er dog også muligt blot at leje en flyttelift hos vores flyttefirma i Nordsjælland og selv gøre arbejdet, men vi sender altid en af vores flyttemænd afsted sammen med liften, som kan finde ud af at betjene den. Vi har også flyttebiler til leje, som du kan benytte, hvis du gerne selv vil stå for flytningen og blot mangler de nødvendige redskaber.

Flytning med lift i Nordsjælland

De fleste flytninger kan klares med en masse flyttekasser, et par stærke arme og en flyttebil, mens andre kræver lidt ekstra. Det er er også disse arbejdsopgaver, som vi gerne hjælper med, da de hurtigt kan se uoverskuelige ud, hvis ikke man har det rette udstyr eller forudsætninger for det.

Vores flyttefirma kan hjælpe med flytning med lift i Nordsjælland, hvis dette skulle være behøvet. Det kan eksempelvis være fordelagtigt at have en lift, hvis dine flyttemænd ikke kan bære dine møbler ned ad trapperne i den bygning i Nordsjælland, du bor i, eller hvis det simpelthen er for tungt til, at man kan løfte det alene med en flyttemand.

Det er især praktisk med en lift til større møbler som skabe og senge, hvis de skal flyttes fra fjerde, femte eller endda sjette etage og ned til en flyttebil. Her kan vores flyttemænd være behjælpelige med at flytte dine ejendele ud, eksempelvis igennem et vindue eller en altandør, så ingen skal smyge sig ned ad trapperne med et stort møbel.

Du kan også selv leje en af vores lifte i Nordsjælland, hvis du gerne vil klare ærterne selv. Dog vil en af vores flyttemænd, fra vores flyttefirma, følge med, så der kan gribes ind, hvis det skulle være behøvet, samt til instruktion med mere.

Flyt eller opbevaring med flyttefirma

Vores flyttefirma kan ikke blot bruges til flytning, men også til opbevaring af dine ejendele, hvad end du er privat eller erhvervskunde. Så står du mellem to lejemål, eller har du bare ikke plads til dine ting i en kortere eller længere periode, så kan du også få opbevaring hos os til en fordelagtig pris.

Lige så vel som vi passer på dine ting under flytningen, når du vælger vores flyttefirma i Nordsjælland til din flytning, så har vi også stort fokus på, at dine ejendele får den bedste behandling, når de opbevares på vores klimakontrollerede lager på Amager.

Foruden at have klima kontrol, så har vores flyttefirma også 24 timers videoovervågning på lageret. Derfor skal du ikke være bange for at miste dine ting fra vores lager. Du kan trygt vælge vores flyttefirma i Nordsjælland til at assistere dig i din flytning.

Priser, der giver mening

Samarbejdet og relationen med vores kunder er det vigtigste. Dermed kan vi love, at der ingen overraskelser kommer med et samarbejde med os. Vores ord vil altid være til at stole på. Kommunikationen og klare overensstemmelser er det, der danner rammerne for, at en flytning i Nordsjælland går godt.

Vores biler er op til 43 m3, hvor du frit kan vælge om du vil leje 1, 2 eller 3 mænd og en bil. Prisen varrierer alt efter, hvad du vælger. Mindsteprisen ligger på 640 kr. (eksl. moms) pr time. For at se hele prislisten, kan du klikke her. Vi kan yderligere både være behjælpelige med flyttekasser, tæpper og anden beskyttelse, der sikrer dine personlige ejendele med din flytning i Nordsjælland.

Vi stræber altid efter at have glade og tilfredse kunder, der føler sig trygge og i gode hænder, hos os. Det samme gælder med vores priser, og vi vil derfor altid gerne indgå i en dialog med dig, så vi sammen kan finde det helt rette og passende tilbud til dig, alt efter omfanget af projektet.

Vi tilbyder, udover flytning og planlægning heraf, også andre services, for vores kunder, såsom rengøring i forbindelse med flytninger. Det er selvfølgelig også en service, der koster penge, men når man først er flyttet, kan det være et ærgerligt hængepart også at skulle rengøre og istandsætte de gamle lokaler. Det gør vi derfor med glæde også for dig, hvis du ønsker det.

Få et tilbud i Nordsjælland

Flyttefirma i Nordsjælland? Vi sidder klar til at give dig et godt tilbud på netop din flytning. Giv os et kald allerede i dag på 32 96 96 98 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.Hvis du godt kunne bruge et par ekstra råd med på vejen, så kan vi også sagtens sende en af vores konsulenter ud til din adresse eller dit projekt i Nordsjælland for at få en vurdering af omfanget af flytningen. Vi tror på at en klar og tydelig dialog mellem os, giver en flytning uden problemer, hvor vi imødekommer alle dine behov. Vi glæder os til at hjælpe dig med din flytning i Nordsjælland.

Søger du erhvervsflytning  Københavnflyttefirma i Køge, flytning København eller et flyttefirma på Frederiksberg,HillerødRoskilde eller i Næstved? Så hjælper vi også med dette.

Priser for flyttefirma i Nordsjælland

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring flytning i Nordsjælland.

Der findes flere forskellige flyttefirmaer i Nordsjælland, men ofte handler det ikke så meget om, hvor flyttefirmaet er fra, men nærmere om, hvor godt det er og hvor god en service, de kan yde. Derfor kan du også med fordel vælge et flyttefirma som Fag Flyt, selvom vores flyttefirma ikke har til huse i Nordsjælland.

Du bør altid vælge det flyttefirma, som opfylder de krav og ønsker, som du har. Derfor kan du også sagtens søge uden for bygrænsen, når du skal finde et godt og effektivt flyttefirma i Nordsjælland. Du kan læse meget om, hvilke service og behov, vi kan hjælpe med at dække, her hos Fag Flyt.

Et flyttefirma kan hjælpe dig med at flytte både store som små flytninger. Det kan desuden være af både store og tunge møbler, men det kan lige såvel også være et læs flyttekasser eller lignende. Ofte kan der være brug for et flyttefirma, hvis der er med flytninger af hele hjem eller virksomheder at gøre.

Hvor mange flyttemænd, du behøver til din flytning, afhænger naturligvis af flytningens omfang. Derudover vil der skulle flere flyttemænd til, hvis du har med tunge møbler eller lignende at gøre, da det typisk kræver flere hænder. Vil du høre mere om dette, kan du kontakte os hos Fag Flyt.