FLYTTEFIRMA GLOSTRUP - FIRMA MED MANGE ÅRS ERFARING

Fag Flyt er et professionelt og erfarent flyttefirma, som flytter for dig i Glostrup og på hele Sjælland. Vi hjælper dig sikkert og trygt igennem din flytning og sørger for, at dine ting bliver fragtet fra A til B uden at tage skade.
flyttefirma glostrup

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flytning i Glostrup for både privat og erhverv

Vi er et fleksibelt flyttefirma, som har stort fokus på en effektiv kundeservice og kundetilfredshed. Når du står overfor en kommende flytning, kan dette for mange godt virke uoverskueligt. Vi ønsker derfor at skabe en flytning, som fungerer så effektivt som muligt, hvor du blot kan læne dig tilbage og lade os klare alt besværet for dig.

Vi kan tilmed hjælpe med at nedpakke dine ting i flyttekasser med mærker på, samt klare udpakning og montering af møbler samt nedtagning og opsætning af lamper. Alt efter, hvor meget du har brug for, vil vores flyttemænd være klar til at hjælpe.

Vi tager os af flytninger for både privat og erhverv. Hvis du står og skal flytte dit firma i Glostrup, vil vi hos Fag Flyt være med dig hele vejen. En stor flytning kræver nemlig stor planlægning af tid, effektivitet og økonomi. 

Disse er alle afgørende faktorer for en god flytning. Hos os er intet for stort eller for småt, så kontakt os endelig for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.
Læs mere om os
Privatflytning i København med Fag Flyt

Et flyttefirma i Glostrup med attraktive og gennemskuelige priser

Hos Fag Flyt kører vi med faste priser, uanset om du bor i København eller i Glostrup. Vi tror på, at priser bør være gennemskuelige og fastlagte fra starten af, så du ikke vil opleve fordyrende overraskelser undervejs. Vi vil være et flyttefirma, som er til at stole på. Vi har derfor lavet en oversigt over alle vores priser, så du kan se, hvad vi tilbyder og for hvor meget. Det kan vores tideligere og nuværende kunder, som fx Københavns Kommune godt lide.

Bemærk at vores prisliste kun er for private flytninger. Hvis du mangler flyttemænd til en erhvervsflytning, vil en konsulent komme forbi og kigge på opgaven, for derefter at komme med et skræddersyet tilbud og prisliste, som er lavet specielt til dit projekt.
Vi medbringer desuden altid selv alle materialer, som skal bruges til din flytning, dette inkluderer flyttekasser, flyttehejs og andre flyttematerialer til at pakke og afmontere med.

Du har altid mulighed for at få et gratis og uforpligtende flyttetilbud, du kan blot ringe på 32 96 96 98 eller udfylde vores kontaktformular, hvor du formulerer, hvad vi kan gøre for dig i Glostrup. Vi vil derefter vende tilbage til dig hurtigt muligt med et godt tilbud og en god løsning.

Et familieejet firma med store værdier

I Fag Flyt har i mere end 40 års erfaring og er et familieejet flyttefirma, som er gået over generationer. Her har vores dygtige og professionelle flyttemænd flyttet for folk på hele Sjælland og ikke mindst i Glostrup.

I vores flyttefirma er de vigtigste værdier tryghed, omtanke og troværdighed, som blandt andet afspejles i det gode arbejde vi laver, med stor troværdighed, gennemførlighed og professionalitet.

Lad os hjælpe dig med din privatflytning København eller billligt flyttefirma.

Angivelse af kilder

menu-circlecross-circle