FAQ

Her kan du finde de mest hyppige spørgsmål og svar i forbindelse med flytning.
Flyttefirma på amager, kastrup og dragør

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke finder svar, så tøv ikke med at sende os en besked.
Hvad koster det at leje FagFlyt?
Kan jeg leje flyttekasser til min flytning?
Hos FagFlyt tilbyder vi gratis udlåning af flyttekasser i forbindelse med en flytning. Vi tilbyder både store og små kasser efter dine behov.
Hvorfor skal jeg bruge et flyttefirma til en flytning?
Et flyttefirma vil altid lette arbejdet for dig og din familie. Flyttefirmaet sørger for at du kan flytte alle dine ejendele på en gang, og du får hjælp til det tunge arbejde med at bære kasser og større inventar ind i dit nye hus. Flyttemændene har i øvrigt erfaring i effektiv og sikker nedpakning af dine ejendele, hvordan man klarer tunge løft korrekt og så bliver flytningen bliver nem for dig.
Hvor lang tid tager en flytning?
Tiden på en flytning i afhænger af, hvor meget og hvor langt væk du skal flytte. Skal du eksempelvis have hjælp med nedpakning, vil det også tage tid, men som oftest også spare dig en masse hårdt arbejde. Ved at inddrage flyttefirmaet tidligt i processen kan du undgå pludselige overraskelser på flyttedagen, og få en behagelig flytning.
Hvordan pakker jeg bedst mine ejendele?
Du bør passe på med at pakke for tungt. Har du eksempelvis mange bøger, der skal flyttes, så er det en god idé, hvis du ikke fylder en flyttekasse mere end maksimalt halvt op. Ovenpå bøgerne kan du eventuelt lægge noget let, såsom puder. Så udnytter du den sidste plads, uden at kassen bliver for tung.

Har du porcelæn eller glas, bør du pakke det stabilt, samt pakke det godt ind. Hos FagFlyt tilbyder vi både pap, tæpper og pakkepapir til din flytning.

DAGLIGE SAMARBEJDSPARTNERE

chevron-downmenu-circlecross-circle