Flyttefirma på Frederiksberg - Få et gratis og uforpligtende tilbud

Leder du efter et billigt og professionelt flyttefirma på Frederiksberg? Så er du heldigvis havnet det helt rette sted.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flytning på Frederiksberg?

For mange kan flytning være en proces, der trækker tænder ud. Lad Fag Flyt klare arbejdet, så du ikke skal bekymre dig om at slæbe tunge kasser og store møbler fra A til B, når du skal flytte på Frederiksberg. 

Vi er et flyttefirma på Frederiksberg, der sørger for at hjælpe dig med alt fra planlægning til udførsel, så du ikke står alene i kampens hede. Få et overblik over vores priser inden din flytning på Frederiksberg.

Hvorfor vælge Fag Flyt?

Du kan låne flyttekasser gratis 
Få tilsendt en konsulent, og få et gratis og uforpligtende tilbud
Vi tilbyder gratis materialer til nedpakningen 
Professionelt flyttefirma med 40 års erfaring 

Som du kan se, er der mange fordele ved at vælge os som dit flyttefirma. Vi sidder klar til at give dig et godt tilbud, så giv os gerne et kald på 32 96 96 98, eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget angående din flytning, så står vi også klar til at hjælpe dig. Vi flytter for både store og små virksomheder og har blandt andet flyttet for Københavns politi og Hotel D’angleterre. 

Flyttefirma på Frederiksberg

Få en billig flyttemand på Frederiksberg

Hvis du vælger os til din flytning på Frederiksberg, så kan vi sende en konsulent ud til dig, så vedkommende kan bese dit indbo. På den måde kan det eksempelvis vurderes, hvor mange flyttekasser der skal bruges til flytningen, og dernæst får du et godt tilbud. 

Hos Fag Flyt kan vi også klare flytningen for dig udelukkende baseret på timepris i stedet for få tilsendt en konsulent, men du kan altid være sikker på at få en dygtig og professionel flyttemand, som klarer enhver flytning nemt. 

Vores flyttemænd er både kompetente og erfarne, og de kan flytte alt fra mindre kasser til større møbler – ingen opgaver er for små eller store her hos Fag Flyt. Vi er et flyttefirma, der håndterer dine ejendele med forsigtighed og respekt, for præcis sådan vil vi også gerne have vores egne møbler behandlet. Vi hjælper mange forskellige privatpersoner og virksomheder med at flytte. Fx har vi FSB som kunde.

Erhvervsflytning på Frederiksberg

Fag Flyt er ikke blot et flyttefirma, der kan hjælpe privatpersoner. Hvis du leder efter et tillidsfuldt og professionelt flyttefirma til erhvervsflytning på Frederiksberg, så står vi klar til at klare ærterne.

Vi har stor ekspertise, når det kommer til at planlægge og udføre store flytninger, og vi har løbende specialiseret os i at flytte for store virksomheder, så du kan trygt og sikkert overlade flytningen til os. Kontakt os i dag, og hør mere om vores priser.

Lad flyttemænd fra Fag Flyt stå for det hele

Vi, hos Fag Flyt på Frederiksberg, tilbyder en totalløsning, hvor du blot kan læne dig tilbage og se til, mens vores flyttemænd klarer hele din flytning for dig, herunder både planlægning og udførelse. 

Vi tager over, når du har brug for hjælp til nedpakning, transport og udpakning. Så bliver det ikke nemmere at flytte. Du vil blive mødt af en professionel flyttemand med stor respekt for dine ting, så de bliver værnet om under hele flytningen. 

Vores flyttemænd sørger både for adskillelse af møbler, nedtagning af væghængte møbler samt generel nedpakning, hvorfor du ikke selv skal bekymre dig om noget i forbindelse med din flytning på Frederiksberg. 

Om du har brug for en totalløsning eller blot et arbejdsomt team af professionelle flyttemænd til din næste flytning, er du altid sikret den bedste service hos Fag Flyt. Vi stiller altid gratis materialer til rådighed ved enhver flytning på Frederiksberg. 

Er du interesseret i ovenstående, kan du tjekke vores prisliste ud her. Der er helt sikkert en løsning, der vil passe til dine behov under din flytning på Frederiksberg, hvor flyttemænd fra Fag Flyt træder til og giver en hjælpende hånd. 

Vores flyttefirma medbringer gerne tæpper, pakkepapir og pap til at sikre dine ejendele under flytningen. Og hvis du selv ønsker at pakke dine ting ned, kan du selvfølgelig altid søge råd hos Fag Flyt og stadig benytte vores gratis materialer.

Vores flyttefirma tilbyder flere services

Det kan være besværligt og uoverskueligt at flytte, og derfor står vores flyttemænd klar til at hjælpe dig med flere af de opgaver, som du må stå overfor i forbindelse med din flytning.

Udover at vores flyttemænd kan hjælpe dig med din næste flytning på Frederiksberg i København, så har du også mulighed for at få dine ting opmagasineret hos os.

På denne måde kan du bedst muligt flytte ud og ind uden at skulle overveje, hvor du skal gøre af dine ting i en mulig overtagelsesperiode uden stabil bolig. Du kan have dine ejendele opbevaret i vores videoovervågede og klimakontrollerede lagerhal for en kort eller længere periode alt efter behov.

Desuden tilbyder vores flyttefirma på Frederiksberg flytterengøring, så du nemt og bekvemt kan overlade det beskidte arbejde til vores erfarne eksperter. Det kan både være i en bolig, du flytter ud af, eller den bolig, du skal flytte ind i.

Så skal du bruge hjælp til opbevaring af møbler og flyttekasser eller til rengøring af din bolig, så bestil en flyttemand fra Fag Flyt. Kontakt med fordel vores flyttefirma på Frederiksberg, så du kan få det hele ordnet på én gang og få et billigt tilbud.

Flyttefirma med lift på Frederiksberg

Nogle flytninger kan være større end andre. Dette gælder både i forhold til omfanget og i forhold til størrelsen på de ting, der skal flyttes. Det kan nemlig nogle gange være en fordel at have noget større udstyr til din flytning, hvis den er lidt ud over den sædvanlige.

Her kan en lift nemlig være et rigtigt godt redskab, både hvis der er med større møbler at gøre, men også især til, hvis din flytning sker fra femte sal på Frederiksberg. Her kan et flyttefirma med lift være den hjælpende hånd, som du står og mangler, når sengen skal flyttes ned på gadeplan.

Heldigvis er dette også noget, som Fag Flyt kan være behjælpelig med. Vores flyttefirma er nemlig udstyret til enhver opgave, og derfor kan vores flyttemænd også sagtens tage en lift med ud, når de skal lave en flytning for dig. Her vil de, med stor forsigtighed, flytte dine ting fra A til B, så du kan flytte med lethed.

Det er ofte større møbler, som en seng, et stort skab eller måske endda et klaver, som kan være noget af en pine at få bakset ned af trapperne, især hvis det er smalle trapper. Her vil et flyttefirma med erfaring inden for netop dette være en klar fordel for dig på Frederiksberg.

Du kan også med fordel leje vores lift til din flytning på Frederiksberg, hvis du hellere vil gøre det selv. Her vil en flyttemand fra vores flyttefirma være med, så du kan få instruktion i, hvordan den virker, samt til indgriben, hvis der skulle være behov for dette.

Vil du høre mere om flytning med lift, eller om, hvad et flyttefirma som vores, kan hjælpe dig med på Frederiksberg. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde en god løsning, så du kan flytte i ro og mag.

Hvem er vi?

Hos Fag Flyt har vi mere end 40 års erfaring i flyttebranchen, og hos os er troværdighed og professionalitet i højsædet, så du kan trygt vælge os, hvis du mangler et flyttefirma på Frederiksberg. 

Vi er en familieejet virksomhed, der altid har værnet om familieværdier, såsom tryghed, omtanke og respekt – og det gælder både for kunder såvel som indbyrdes i vores virksomhed. 

Der er derfor kun god grund til at vælge en flyttemand eller flere flyttemænd fra vores flyttefirma, da du er sikret service i topkvalitet, og hvor dine ting vil blive flyttet på allerbedste vis. 

Vi gør os også i følgende områder: flyttefirma Vanløse, flyttefirma Taastrup, flyttefirma Ishøj, erhvervsflytning Nordsjælland, flyttefirma Brøndby, flyttefirma Gentofte og mange flere dele af landet.

Læs også vores artikel om international flytning.

Priser på flyttefirma Frederiksberg

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring flyttefirma Frederiksberg.

Når du ved, at du skal flytte, er det en god idé at starte flytteprocessen hurtigst muligt. På denne måde kan du bedst sikre at få en erfaren flyttemand eller flyttemænd til at hjælpe dig og stå til rådighed med en flyttebil. Men du kan også sagtens få hjælp til at planlægge og strukturere din flytning af vores professionelle flyttefirma.

En flytning kræver meget planlægning og hårdt arbejde, og det er derfor virkelig rart at alliere sig med en flyttemand på Frederiksberg, som kan klare ærterne for dig. Hos vores flyttefirma, Fag Flyt, vil du blive mødt af venlige, respektfulde og effektive flyttemænd, der kan håndtere enhver slags flytning.

Det er altid en god idé at danne sig et grundigt overblik over sin flytning. Om du bor på Frederiksbergs, eller et andet sted, er det godt at specificere, hvad der skal flyttes, og hvor det skal flyttes hen, i din nye bolig. Skriv derfor gerne nyttig information på dine flyttekasser, så din flyttemand kan være dig mest mulig behjælpelig.

Du kan sagtens få en hjælpende hånd til både nedpakning, udpakning, montering og afmontering samt både planlægning og strukturering, når du skal flytte på Frederiksberg og mangler en arbejdsom flyttemand til jobbet. Du kan sågar få hjælp til flytterengøring med vores flyttefirma.