Flyttefirma på Frederiksberg - Få et gratis og uforpligtende tilbud

Leder du efter et billigt og professionelt flyttefirma på Frederiksberg? Så er du heldigvis havnet det helt rette sted.

4,6
5/5

Flytning på Frederiksberg?

For mange kan flytning være en proces, der trækker tænder ud. Lad Fag Flyt klare arbejdet, så du ikke skal bekymre dig om at slæbe tunge kasser og store møbler fra A til B, når du skal flytte på Frederiksberg. 

Vi er et flyttefirma på Frederiksberg, der sørger for at hjælpe dig med alt fra planlægning til udførsel, så du ikke står alene i kampens hede. 

Få et overblik over vores priser inden din flytning på Frederiksberg.

Hvorfor vælge Fag Flyt?

  • Du kan låne flyttekasser gratis 
  • Få tilsendt en konsulent, og få et gratis og uforpligtende tilbud
  • Vi tilbyder gratis materialer til nedpakningen 
  • Professionelt flyttefirma med 40 års erfaring 


Som du kan se, er der mange fordele ved at vælge os som dit flyttefirma. Vi sidder klar til at give dig et godt tilbud, så giv os gerne et kald på 32 96 96 98, eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget angående din flytning, så står vi også klar til at hjælpe dig. Vi flytter for både store og små virksomheder og har blandt andet flyttet for Københavns politi og Hotel D’angleterre

flyttefirma Frederiksberg

Få en billig flyttemand på Frederiksberg

Hvis du vælger os til din flytning på Frederiksberg, så kan vi sende en konsulent ud til dig, så vedkommende kan bese dit indbo. På den måde kan det eksempelvis vurderes, hvor mange flyttekasser der skal bruges til flytningen, og dernæst får du et godt tilbud. 

Hos Fag Flyt kan vi også klare flytningen for dig udelukkende baseret på timepris i stedet for få tilsendt en konsulent, men du kan altid være sikker på at få en dygtig og professionel flyttemand, som klarer enhver flytning nemt. 

Vores flyttemænd er både kompetente og erfarne, og de kan flytte alt fra mindre kasser til større møbler – ingen opgaver er for små eller store her hos Fag Flyt. Vi er et flyttefirma, der håndterer dine ejendele med forsigtighed og respekt, for præcis sådan vil vi også gerne have vores egne møbler behandlet. Vi hjælper mange forskellige privatpersoner og virksomheder med at flytte. Fx har vi FSB som kunde.

Erhvervsflytning på Frederiksberg

Fag Flyt er ikke blot et flyttefirma, der kan hjælpe privatpersoner. Hvis du leder efter et tillidsfuldt og professionelt flyttefirma til erhvervsflytning på Frederiksberg, så står vi klar til at klare ærterne.

Vi har stor ekspertise, når det kommer til at planlægge og udføre store flytninger, og vi har løbende specialiseret os i at flytte for store virksomheder, så du kan trygt og sikkert overlade flytningen til os. Kontakt os i dag, og hør mere om vores priser.

Lad flyttemænd fra Fag Flyt stå for det hele

Vi, hos Fag Flyt på Frederiksberg, tilbyder en totalløsning, hvor du blot kan læne dig tilbage og se til, mens vores flyttemænd klarer hele din flytning for dig, herunder både planlægning og udførelse. 

Vi tager over, når du har brug for hjælp til nedpakning, transport og udpakning. Så bliver det ikke nemmere at flytte. Du vil blive mødt af en professionel flyttemand med stor respekt for dine ting, så de bliver værnet om under hele flytningen. 

Vores flyttemænd sørger både for adskillelse af møbler, nedtagning af væghængte møbler samt generel nedpakning, hvorfor du ikke selv skal bekymre dig om noget i forbindelse med din flytning på Frederiksberg. 

Om du har brug for en totalløsning eller blot et arbejdsomt team af professionelle flyttemænd til din næste flytning, er du altid sikret den bedste service hos Fag Flyt. Vi stiller altid gratis materialer til rådighed ved enhver flytning på Frederiksberg. 

Er du interesseret i ovenstående, kan du tjekke vores prisliste ud her. Der er helt sikkert en løsning, der vil passe til dine behov under din flytning på Frederiksberg, hvor flyttemænd fra Fag Flyt træder til og giver en hjælpende hånd. 

Vores flyttefirma medbringer gerne tæpper, pakkepapir og pap til at sikre dine ejendele under flytningen. Og hvis du selv ønsker at pakke dine ting ned, kan du selvfølgelig altid søge råd hos Fag Flyt og stadig benytte vores gratis materialer.

Vores flyttefirma tilbyder flere services

Det kan være besværligt og uoverskueligt at flytte, og derfor står vores flyttemænd klar til at hjælpe dig med flere af de opgaver, som du må stå overfor i forbindelse med din flytning.

Udover at vores flyttemænd kan hjælpe dig med din næste flytning på Frederiksberg i København, så har du også mulighed for at få dine ting opmagasineret hos os.

På denne måde kan du bedst muligt flytte ud og ind uden at skulle overveje, hvor du skal gøre af dine ting i en mulig overtagelsesperiode uden stabil bolig. Du kan have dine ejendele opbevaret i vores videoovervågede og klimakontrollerede lagerhal for en kort eller længere periode alt efter behov.

Desuden tilbyder vores flyttefirma på Frederiksberg flytterengøring, så du nemt og bekvemt kan overlade det beskidte arbejde til vores erfarne eksperter. Det kan både være i en bolig, du flytter ud af, eller den bolig, du skal flytte ind i.

Så skal du bruge hjælp til opbevaring af møbler og flyttekasser eller til rengøring af din bolig, så bestil en flyttemand fra Fag Flyt. Kontakt med fordel vores flyttefirma på Frederiksberg, så du kan få det hele ordnet på én gang og få et billigt tilbud.

Hvem er vi?

Hos Fag Flyt har vi mere end 40 års erfaring i flyttebranchen, og hos os er troværdighed og professionalitet i højsædet, så du kan trygt vælge os, hvis du mangler et flyttefirma på Frederiksberg. 

Vi er en familieejet virksomhed, der altid har værnet om familieværdier, såsom tryghed, omtanke og respekt – og det gælder både for kunder såvel som indbyrdes i vores virksomhed. 

Der er derfor kun god grund til at vælge en flyttemand eller flere flyttemænd fra vores flyttefirma, da du er sikret service i topkvalitet, og hvor dine ting vil blive flyttet på allerbedste vis. 

Læs mere om vores flyttefirma, flyttefirma Hillerød og om vores historie.

Få et tilbud

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.