Kontorflytning

Har jeres firma brug for hjælp til transportering af tunge møbler, gør vi det nemt for jer.

4,6
5/5

Kontorflytning i København, Nordsjælland og Amager

Med vores mange års erfaring og ekspertise kan vi klare opgaven på kort tid, således at jeres virksomheden slipper for lang og besværlig proces. 

Vi rykker ud på både Amager, Nordsjælland og Storkøbenhavn, og vi transporterer med glæde jeres møbler til resten af Sjælland.

Vi er meget fleksible, og jeres virksomhedsflytning kan planlægges blot to måneder forinden – i mange tilfælde kan selv mindre tid gøre det. 

Få en problemfri flytning med os

Planlægger din virksomhed at flytte kontorer? En god erhvervsflytning kræver ordentlig planlægning, da der ofte skal tages hensyn til skrøbelige komponenter såsom IT-udstyr, telefoner, kopimaskiner og meget mere. Hos os får du en tryg proces, og vores flyttemænd håndterer opgaven med stor forsigtighed. 

Du behøver derfor ikke at bekymre dig om noget – lad os klare flytningen, så kan dig og dine kolleger passe jeres arbejde imens.

Vi tilbyder fleksible løsninger

Vi tilbyder fleksible løsninger, og står til rådighed alt efter dit firmas behov. Du kan f.eks. frit vælge, om du selv ønsker at pakke kontorerne ned, eller om vores pakkemestre skal klare denne opgave for dig. Nedpakning forløber naturligvis med omhyggeligt og i tæt dialog med dine kollegaer, således at processen bliver så let som muligt for dig og dine medarbejdere. 

Kontakt en af vores konsulenter allerede i dag, så vi sammen kan gennemgå og planlægge den bedst mulige kontorflytning for dig og dit firma. 

Vi sidder klar på: +45 32 96 96 89

Kontorflytning FAQ

En kontorflytning bør planlægges i god tid og med tæt dialog med flyttefirmaet. Dette skyldes blandt andet, at der formodentlig skal transporteres diverse skrøbelige komponenter såsom IT-udstyr, telefoner, kopimaskine mm. 

Vi har med mange års erfaring opnået ekspertise, der gør vores medarbejdere i stand til at varetage din kontorflytning med stor omhyggelighed, således at du bekymringsfrit kan overlade arbejdet til os.

I langt de fleste tilfælde er det nemmest at vælge et flyttefirma. Når der er tale om en erhvervsflytning, er du afhængig af, at alle komponenter kommer frem i god tid og samme stand, som de forlod kontoret. 

Vi hjælper med en sikker og nem proces – spar tid og ressourcer og kontakt os allerede i dag 

Prisen varierer meget alt efter behov, men du er velkommen til at tjekke vores priser her

Få et tilbud

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muigt.