Flyttefirma Herlev - Fag Flyt står klar til at hjælpe dig

Hvis du vælger Fag Flyt som flyttefirma i Herlev, vil du være garanteret en tryg og hurtig proces. Vi har med vores mange års erfaring og ekspertise hjulpet tusinde danskere sikkert igennem deres flytning.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flyttefirma Herlev - få en tryg flytning med vores hjælp

Med Fag Flyt vil du få en tryg oplevelse, når du vælger os som flyttefirma i Herlev eller omegn. Vi er et erfarent firma, der kan hjælpe dig med alt fra nedpakning, udpakning, afmontering og fragt. Med andre ord, er vi meget fleksible i vores arbejdsopgaver, og vi står klar til at hjælpe dig med din flytning, uanset størrelsen på opgaven.

Hos Fag Flyt har vi stort fokus på vores kunders sikkerhed. Vi behandler dine ting, som var de vores egne, og du kan trygt stole på, at vi afleverer dine ejendele præcis, som vi modtog dem. Vi ved, at det kan være en uoverskuelig proces, og vi står klar til at rådgive og hjælpe dig til at opnå en mere overskuelig og nem flytning.

Vores flyttefirma kører med faste priser, når vi hjælper dig med flytning i Herlev eller omegn. Fag Flyt består af en række erfarne konsulenter, der tager dig trygt igennem hele din flytning – både hvad angår planlægning og eksekvering.

Flyttefirma i Herlev

Fag Flyt - Flytning til både privat og erhverv i Herlev

Vi er et flyttefirma, der både håndtere din flytning til privat eller erhverv i Herlev eller omegn. Vi ved, at der ved erhvervsflytning er mange følsomme komponenter, såsom computere, skærme og meget andet elektronik, der skal håndteres omhyggeligt. 

Derfor kan du med fordel vælge Fag Flyt til din erhvervsflytning, da vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor området. Vi hjælper her med planlægning og eksekvering og gør det til en god pris. Vores flyttefirma stræber altid efter at finde det rette tilbud til jeres erhvervsflytning. 

Kontakt os på +45 32 96 96 98 i dag, og lad os drøfte jeres kommende projekt.

Priser for flyttefirma Herlev

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)