Flyttefirma Fyn - Lad Fag Flyt være din flyttemand

Søger du et flyttefirma på Fyn, der kan hjælpe med din flytning? Lad Fag Flyt være din foretrukne flyttemand. Vi har både stor erfaring, og sætter en ære i at skabe tryghed og sikkerhed omkring vores arbejde, og blandt vores kunder.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tryg flytning med Fag Flyt

Vi ved, af erfaring, at en flytning kan være en hård omgang. Dette kan være af flere årsager. Ofte er det følelsesmæssigt udfordrende at skulle pakke hele sit liv ned i kasser og slæbe dem væk fra sine trygge rammer. Derudover kan det fysisk også være noget af en omgang.

Heldigvis findes der flyttemænd, som vores, der gerne griber fat og bærer de tunge kasser og møbler ned fra både første, anden og tredje sal, uden brok.

Skulle du have brug for, at der er nogen, der pakke alle dine ting ned for dig, kan vi også tilbyde, at en flyttemand kommer ud og pakker dine ejendele forsvarligt ned i flyttekasser, og herefter transporterer dem væk. Hertil kan vi også tilbyde opbevaring af dine kasser og møbler, i vores højt sikrede og temperaturregulerede lagerhal.

Flyttefirma i Kastrup

Dit flyttefirma på Fyn

Selvom vi holder til på Sjælland, nærmere bestemt på Amager, betyder det bestemt ikke, at vi ikke også kan hjælpe dig, der bor på Fyn. Vores flyttefirma kører nemlig gerne til både nært og fjernt, for at yde vores service til dem, der ønsker det.

Skal du derfor have flytte hele eller dele af dit hjem, eller måske dit kontor, til en anden landsdel eller en anden by, såsom til Slagelse eller Næstved, kan vi være dit flyttefirma Fyn.

Vi medbringer gerne både flyttebil, flere flyttemænd, kasser, papir og pap, så din ting kan blive pakket godt ned, inden transporten. Ønsker du selv at pakke ned, kan du også bruge vores flyttefirma som transport på, til og fra Fyn.

Priser for flyttefirma Fyn

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)