FLYTTEFIRMA KØGE - PROFESSIONEL FLYTTEMAND SYD FOR KØBENHAVN

Er du på jagt efter et kompetent og erfarent flyttefirma i Køge? Hos Fag flyt er vi mestre I at få din flytning til at gå nemt og helt uden problemer.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flyttefirma i Køge med mange års erfaring

Det kan ofte synes fuldstændigt uoverskueligt at skulle pakke hele sit hjem, eller måske hele kontoret ned i kasser. Det kan både være af følelsesmæssige årsager, fordi man pakker sit liv ned i kasser, men det kan også være fordi, at det kan være helt uoverskueligt at skulle pakke et større omfang af ejendele ned og transportere det væk.

Uanset om din flytning er glædelig, og noget du ser frem til eller blot noget, der skal overstås, så er der hjælp at hente med vores flyttefirma i Køge. Vi hjælper dig på vej med en ny begyndelse eller eventyr.

I vores flyttefirma hjælper vi gerne både med op- og nedpakning af diverse møbler og flyttekasser. Vi udfører arbejdet med høj professionalisme og forsigtighed samt stor respekt for alle dine personlige ejendele.

Fag Flyt er en professionel flytteforretning, der har mange års erfaring med forskellige typer af flytninger, både erhvervsmæssige, såvel som private, samt mere komplicerede flytninger, såsom eksempelvis flytning med lift.

Derfor står vi klar til at komme dig til undsætning, hvis flytningen kan virke lidt for omfangsrig, eller hvis du bare har brug for professionel assistance.

Flyttefirma i Køge

Lad din flytning gå nemt til med vores flyttefirma

Hvad end du skal flytte fra et hus med førstesal og kælder eller måske fra en lille lejlighed på enten tredje eller fjerde sal, er det langt nemmere at få hjælp fra professionelle. Så skal du ikke selv stå med hele byrden.

Lad derfor vores flyttefirma i Køge stå for alt det, du ikke selv gider. Vi kan hurtigt og problemfrit træde til og, med hjælp fra vores hejsesystem, nemt og sikkert føre dine tunge og store møbler enten op eller ned i din ejendom i Køge.

Lad dit flyttefirma i Køge stå for det hele

Vores flyttefirma i Køge har massevis af flytninger i rygsækken. Vi har derfor bred erfaring inden for diverse typer af flytninger, og hvad end der måtte høre til. Vi er gode til det, vi laver. Ligegyldigt hvor stor eller lille en flytning er, så rykker Fag Flyt ud.

Hvis du skal flytte fra eller til Køge, og du godt kunne bruge opbevaringsplads i en længere periode eller blot mellem to lejeperioder, er der hjælp at hente hos vores flyttefirma. Vi kan tilbyde opbevaringsbokse på seks kubikmeter, hvilket ca. svarer til 45 flyttekasser. Her kan vi trygt opbevare dine ejendele så længe, du ønsker. Det er derudover ej kun din flytning eller opbevaringsløsninger, vi står til rådighed for at hjælpe dig med. Vi vil hellere end gerne stå for planlægning og koordinering af hele din flytning.

Vi sender gerne en konsulent ud og beser din bolig og flyttesituation. Her kan vi nemt udregne, hvor mange flyttekasser du vil få brug for at låne af os – helt gratis. Og hvis du ikke selv ønsker at stå med hele din flytning i Køge selv, så pakker vi gerne ned eller ud for dig. Vores flyttemænd afmonterer gerne reoler, skabe og andet inventar i din bolig, adskiller større møbelarrangementer eller senge samt bærer det hele op eller ned i din opgang eller i dit hus.

Kunne du tænke dig en flyttemand fra vores flyttefirma i Køge, som kan køre alle dine ejendele til et opbevaringslager eller til en ny bolig, så tager vores flyttefolk gerne en flyttebil med og klarer ærterne for dig.

Effektiv flytterengøring

Efter en flyting kan der være brug for en grundig rengøring. Det kan selvfølgelig også sagtens arrangeres med vores flyttefirma. Vi tilbyder nemlig både effektiv og billig rengøring efter flytning i din bolig i Køge.

Vi kan gøre din flytning nem og bekvem ved at runde helt af med den afsluttende rengøring. Så er du bosat i Køge og ønsker en billig flytterengøring, kan du tjekke vores priser her. På siden fremgår også en liste over, hvad flytterengøringen indebærer.

Hvis du står med spørgsmål til denne service, er du også altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Fordelene ved at vælge vores flyttefirma i Køge

Der er flere fordele ved at vælge Fag Flyt som din professionelle flyttemand, når du skal have flytte dine ting i Køge. Herunder tilbyder vi blandt andet:

  • Gratis lån af flyttekasser
  • Gratis materialer til og under flytningen
  • Uforpligtende tilbud og konsultation
  • Mere end 40 års erfaring inden for faget


Der er derfor mange gode grunde til at vælge et professionelt flyttefirma i Køge, når du skal have gjort flytningen til en overskuelig process. Du kan til enhver tid indhente et tilbud ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud til dig. Du kan også vælge at ringe til os på 32 96 96 98, hvis du vil høre mere.

Vi har flyttet mange, både store og små, læs for private såvel som erhvervskunder, og derfor kan vi med stolthed sige, at vi kan tilbyde dig den bedste service, når du skal bruge et flyttefirma i Køge. Vi har erfaringer fra flytninger med blandt andet Hotel D’Angleterre og Københavns Politi.

Det gode og professionelle valg

Har vi endnu ikke overbevist dig om, at vi er et godt valg til et flyttefirma i Køge, så kan vi måske overbevise dig med vores priser. Vi bidrager med flyttemænd til en rigtig god pris, så flytningen ikke behøver at være en økonomisk byrde eller hovedpine at have med at gøre.

For at gøre din flytning så nem og overkommelig som muligt, så kan du få en konsulent fra Fag Flyt til at komme ud og bese dit hjem eller dine erhvervslokaler. Herfra kan vi vurdere, hvor mange flyttemænd og hænder, samt flyttekasser, der er behov for. Herefter kan du få et tilbud på, hvad det vil koste at flytte dine ejendele fra A til B – alt dette helt uforpligtende.

Dit flyttefirma i Køge

Vores flyttemænd har mange års erfaring med at flytte alt fra små flyttekasser til større møbler. Dit flyttelæs vil derfor heller intet problem være for os. Vi har fokus på høj kvalitet, stor tilfredshed og hertil masser af troværdighed. Derfor vil vi også altid være transparente i vores arbejde. Du kan læse mere om vores flyttefirma i Køge, flyttefirma Hillerød og meget mere her på siden. Vores service er blevet bedømt som rigtig god hos Produkteksperten, som vi har flyttet for.

Priser for flyttefirma Køge

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring flytning af erhverv i og til Køge.

Når du skal vælge et flyttefirma i Køge, så behøver det nærmeste eller billigste bestemt ikke at være det bedste. Ofte kan du finde et bedre flyttefirma, hvis du leder ud over bygrænsen, fordi det i virkeligheden handler om at finde et flyttefirma, som dækker dine behov. Netop derfor kan du med fordel vælge et flyttefirma som Fag Flyt.

Det er altid en god ide at starte i det små, hvis man synes, at det hele kan virke overskueligt. Start eventuelt med at tømme et skab eller en kommode, så flyder processen derfra. Du kan med fordel vælge at kontakte et professionelt flyttefirma, som kan hjælpe dig med både nedpakning, transport og eventuel opbevaring.

Prisen for flytteservice afhænger naturligvis af, hvad det er, du skal have hjælp til, hvor mange flyttemænd og biler, der skal bruges og så videre. Desuden varierer prisen fra flyttefirma til flyttefirma i Køge. Hos Fag Flyt starter priserne fra 640 kr/time (ekskl. moms), som, vi synes, er en fair pris for vores ekspertise og professionalisme.

Du behøver som sådan ikke at vælge et flyttefirma i Køge, men kan også sagtens vælge et flyttefirma, der ligger uden for Køge, fordi man ofte kan finde bedre bud eller en service, som dækker ens behov langt bedre, hvis man søger længere ud. Du kan med fordel læse mere om vores services og mere hos Fag Flyt.