FLYTTEFIRMA ØSTERBRO - FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL FLYTNING

Skal du have en hjælpende hånd fra et erfarent flyttefirma på Østerbro, så kan du med fordel tage kontakt til FagFlyt, der med 40 års erfaring kan klare en hvilken som helst opgave.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tryg flytning på Østerbro

Vi ved, at en flytning både kan være belastende fysisk og følelsesmæssigt, og derfor stiller vi også gerne klar med vores flyttefirma, når du skal have flyttet dine ting fra A til B. Ofte kan flytteprocessen blive lang, når tingene er svære at pakke ned. Her er det ideelt at få hjælp fra en professionel flyttemand på Østerbro, som med forsigtighed pakker ned og fragter dine ting.

Hos FagFlyt har vi stort fokus på, at vores kunder skal have en så god oplevelse som muligt, når der skal flyttes. Både fordi det kan være en svær proces, men også fordi det tit kan synes uoverskueligt, hvis man ikke har kræfterne eller folkene til det. Du skal naturligvis ikke stå med din flytning alene, og derfor kommer vores professionelle flyttefirma også gerne til assistance på Østerbro.

Flyttefirma på Østerbro

Vores flyttefirma

Vi har, som nævnt, rigtig mange års erfaring inden for faget, og derfor kan vi, med stolthed i stemmen også både sige og love, at vi kan klare din opgave med forsigtighed på en sikker og tryg måde, så du effektivt og hurtigt kan få flyttet dine ting. Det er vigtigt for os, at du er tryg i flytteprocessen, når du flytter med vores flyttefirma på Østerbro.

Heldigvis har vi et dygtigt og sammentømret team, hvor vi samarbejder på bedste vis, så vi hurtigt kan få pakket dine ting ned og forsigtigt flyttet dem til den nye destination. Vores flyttefirma kan også både sørge for pap, papir og flyttekasser til dine ting, når du flytter med os, så du ikke skal tænke på dette. Få det hele til en fair og transparent pris uden gebyrer.

Priser for flyttefirma på Østerbro

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)