Flyttefirma Holbæk - Flyttemænd med stor ekspertise

Skal du snart flytte? Så står vi med glæde til rådighed. Læs mere her, for at finde ud af hvem vi er, hvad vi tilbyder og hvad du skal gøre for at få et samarbejde med os.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Opnå en tryg flytning med Fag Flyt

Vi er et team af flyttemænd, som har mange års erfaring med os i bagagen, det betyder, at vi hjælper med private samt erhvervsflytninger.

Som flyttefirma, der også opererer i Holbæk, tilbyder vi altid fleksibilitet og ærlig kommunikation, vi tror på at vi kan skabe trygge rammer til dig, så den næste tid med flytning og planlægning bliver dét nemmere.

En flyting kræver meget af ens tid, hvis man står alene om det, der er mange praktiske ting, der skal klares som f.eks. at sortere i alle sine ting og smide det ud, eller sælge det man ikke vil beholde, man skal huske at melde sin flytning til folkeregisteret osv.

Vi kan desværre ikke hjælpe med ovenstående, men al planlægning af det fysiske arbejde kan vi tage os af, så det aflaster dig til at kunne klare de andre ting.

Med os får du ikke kun et flyttefirma, der tager sig af de tunge løft. Vi er også med til at aflaste en stor del af den stress som en flytning bærer med sig.

Flyttefirma i Holbæk

Flyttefirma Holbæk står klar til privat- og erhvervsflytninger

Tunge løft, at vinkle sofaen eller sengen helt korrekt for at få dem sneget igennem dørkarmen, kan være en opgave for sig. Men at finde folk som yderligt kan stå til rådighed er også en udfordring. Der er mange steps til en fejlfri flytning, vi som flyttefirma giver dig alle informationer til, hvordan du får en overskuelig flytning.
 

Er du på jagt efter et flyttefirma i Holbæk til at klare din flytning? Med os får du meget mere end bare en flytning, du får planlægning fra start til slut, eksekvering herunder nedpakning, transport samt udpakning – adskillelse og samling af møbler, nedtagning af gardiner og lamper tilbyder vi endvidere.

Vigtigst af alt, så sørger vi for en tryg flytning, så alle dine ejendele ikke udsættes for unødvendig belastning.

Vi er omstillingsparate og kan derfor hjælpe dig med privat flytninger og de helt store erhvervsflytninger i Holbæk.

Dine behov er vores første prioritet og vi gør vores bedste for at imødekomme dem. Det gør vi ved at være i en tæt dialog med dig gennem hele samarbejdet.

Til din flytning tilbyder vi også:
Biler op til 43 M3
Flyttehejs
Flyttematerialer
Opbevaringsrum

Kontakt

Vi dækker hele Sjælland, så hvis du mangler et flyttefirma i Holbæk, som ikke går på kompromis med kvalitet og god service, 
så kontakt os på +45 32 96 96 98 eller skriv en mail til os på info@fagflyt.dk. 

Hvis du allerede nu ønsker et tilbud, så udfyld vores formular her, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

se flere af vores samarbejdspartnere her, flere af medierne der omtaler og anbefaler Fagflyt som din flyttepartner. 

Priser for flyttefirma Holbæk

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)