FLYTTEFIRMA VANLØSE - FLYTNING AF ERFARNE FLYTTEMÆND

Få hjælp til at flytte i dit område i Vanløse med professionelle flyttemænd fra Fag Flyt. Vi vil gerne sikre dig den bedste flytteservice.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bor du i Vanløse og skal flytte?

Står du midt i flytterod, flyttekasser og uden overblik over hele din flytning? Frygt ej, hos Fag Flyt træder vi til ligegyldigt, hvor du er i flytteprocessen. I vores flyttefirma hjælper vi dig med alt fra planlægning og strukturering af din flytning til selve flytningen samt nedpakning og udpakning.

I vores flyttefirma tager vi dig i hånden gennem alle de trin, der måtte finde sted i din flytteproces i Vanløse. Og hvis du blot ønsker vores hjælp til at flytte dine flyttekasser og møbler, klarer vi også det. Du kan sågar altid låne flyttekasser af os kvit og frit, når du flytter med vores flyttefirma.

Hvad end du bor på femte sal, i en kælder eller en stor villa i Vanløse, kan du forvente samme venlige sind og effektive arbejdstilgang fra alle vores dygtige flyttemænd.

Fag Flyts flyttemænd har mange års erfaring med diverse flytninger, hvorfor vi står klar i enhver flyttesituation. Desuden går vi op i at udføre den bedste flytteservice over for alle kunder.

Flyttefirma Vanløse

Det oplagte flyttefirma i Vanløse

Vi udviser stor respekt for dig og dine ejendele, så du trygt kan overlade dine ting til os under hele din flytning. Vi udfører vores arbejde med stor forsigtighed, så ingen af dine møbler og private ejendele kommer til skade under din flytning.

Skulle du få brug for opbevaring af dine ting mellem to overtagelsesperioder, så kører vi gerne dine ejendele til vores opbevaringslager på Amager i en af vores flyttebiler. Vores flyttefirma er nemlig i besiddelse af en opbevaringshal, der har mange fordele.

Først og fremmest er vores opbevaringslager klimagodkendt samt overvåget alle døgnets 24 timer. Du kan derfor trygt og sikkert få dine ting opbevaret i vores billige opbevaringshal. Desuden kan det benyttes af alle, også selvom du skal blive boende i Vanløse eller et andet sted, der ikke ligger lige op af lageret.

Et fleksibelt flyttefirma

Hos Fag Flyt er vi et fleksibelt flyttefirma, der tilbyder mange forskellige services i forbindelse med din flytning i Vanløse. Først og fremmest er vi både behjælpelige med nedpakning, fragt, udpakning og montering. Uanset hvilket servicebehov du måtte have brug for, står vores flyttefirma klar til at hjælpe dig med din flytning i Vanløse. 

Vi ved, at der i forbindelse med en flytning vil være mange følsomme komponenter og arvestykker, som skal håndteres omhyggeligt, og med vores flyttefirma kan du altid være sikker på, at dine ting kommer trygt fra A til B. 

Når du benytter Fag Flyt som flyttefirma, tilbyder vi også hjælp til opbevaring af dine møbler. Hvis du venter på at kunne flytte ind i din lejlighed i Vanløse, kan det være, at du står og mangler plads til at opbevare dine ting i mellemtiden. Vi kan opbevare helt op til 45 flyttekasser, og vi gør det til en fornuftig pris. 

Bor du i et lejlighedskompleks uden elevator? Med Fag Flyt gør vi brug af lift, hvorfor vi kan flytte og hejse ting, der befinder sig længere oppe end første etage. Vi kan altså flytte dine ting ned fra altaner eller brede vinduer, og vores erfarne flyttemænd er eksperter i at sørge for, at dine ting kommer sikkert fra A til B. 

Ydermere tilbyder vi både hjælp til privat- såvel som erhvervsflytning. Hvis I skal flytte til eller fra jeres kontor i Vanløse, står vores flyttemænd klar til at hjælpe jer med at flytte hele kontoret fra A til B. Vores flyttefirma har de rette redskaber til at flytte for helt store erhverv, hvor det kræver meget planlægning og koordinering. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis dette lyder som noget for jer.

Vi hjælper dig også med din privatflytning i København, som flyttefirma Herlevflyttefirma Albertslund, flyttefirma Ballerup og flyttefirma Greve. Kontakt os i dag.

Priser for flyttefirma Vanløse

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)