Flyttefirma Solrød - Flyttemænd med +20 års erfaring

Få hjælp af et kompetent flyttefirma i Solrød til din flytning. Hos Fag Flyt hjælper vi både private såvel som erhverv. Vores flyttemænd har mange års erfaring, og vi ser derfor aldrig problemer, men løsninger – effektivt og prisvenligt.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Privatflytning på Sjælland

Hvis du står og skal flytte, men har ikke overskuddet til selv at rykke alle dine ting videre, så kommer vores flyttemænd gerne og hjælper med alt fra ned- og oppakning, leje af flyttekasser, afmontering af møbler, lamper mv. såvel som selve transporten af dine sager fra A-Z.

Vi tager store som små opgaver, så du er altid velkommen til at kontakte os for dit projekt. Hos os vægter vi altid sikkerhed og tryghed højt, og du kan være tryg ved, at dine ting bliver behandlet ordenligt. Find os på hele Sjælland i alt fra ValbyØsterbro og til RoskildeSlagelse og et flyttefirma ved Solrød Strand.

Flyttefirma Solrød

Erhvervsflytning med erfarent flyttefirma i Solrød

Hvis dit kontor på Solrød Strand eller omegn står og mangler kompetent, effektiv og erfaren hjælp til erhvervsflytning, kan vi desuden bistå med den helt store planlægning og flytning af kontorartikler, IT-udstyr, møbler og alt herimellem.

Det kan være et større puslespil at få en erhvervsflytning til at gå op i en højere enhed. Det er vi netop eksperter i. Vi planlægger og koordinerer fra start til slut, så jeres ting bliver flyttet så effektivt som muligt, så I kan komme videre med jeres arbejde. Kontakt vores flyttefirma i Solrød for et tilbud på jeres situation. 

Hjælp til den store flytterengøring

Foruden vores hjælp til både privat- og erhvervsflytning, kan vi også tilbyde den helt store flytterengøring, så du slipper for at gøre rent i dit lejemål eller bolig, når du rykker ud. Vi kan derfor både være dit flyttefirma i Solrød såvel som rengøringshjælp efter al flytning er overstået.

Vores rengøring indebærer alt fra støvsugning, gulvvask, dyb rengøring og afkalkning af køleskab, brus og bad såvel som rensning af paneler, karme, hylder radiatorer og døre. Det gælder for private hjem såvel som i forbindelse med kontorflytning.

Priser for flyttefirma Solrød

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)