FLYTTEFIRMA ISHØJ - ERFARNE FLYTTEMÆND I DIT OMRÅDE

En flytning kan være en følelsesmæssig rutsjebane og en hård fysisk omgang. Lad et professionelt flyttefirma i Ishøj hjælpe med flytningen og god flytteservice.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flytteforretning med erfaring

Hos Fag Flyt har vi mange års erfaring inden for dette felt, og derfor kan vi assistere dig ved enhver form for flytning – privat som erhverv. Intet flyttelæs i Ishøj er for stort eller for småt for vores flyttemænd, og derfor skal du ikke holde dig tilbage.

Vores erfaring fortæller os, at det er bedre at bede om hjælp, mens projektet er overskueligt, fremfor når det er blevet et problem. Vi har over 40 års erfaring med flytninger, og derfor har vi også set det meste. Du kan altså med ro i mave få en hånd af en flyttemand fra Fag Flyt, når du skal have flyttet dine ting fra A til B.

Vi har gennemsigtige priser og service af høj kvalitet, så vælger du vores flyttefirma til din flytning i Ishøj, vil du få udført netop det, du har betalt for og intet mindre.

Flyttefirma i Ishøj

Vores flyttefirma nær Ishøj

Selvom vores flyttefirma ikke har hovedkvarter i Ishøj, så er vi bestemt ikke langt væk. Vi har nemlig til huse i Kastrup, hvor vi starter dagen. Derfor vil du også møde et sammentømret hold, der samarbejder på bedste vis og får udført arbejdet hurtigt, nænsomt og grundigt.

Vi foretager flytninger på hele Sjælland og i hele Storkøbenhavn, herunder Ishøj, og vi slår også vejen forbi dig, hvis du skulle have brug for vores hjælp med din flytning. Du kan nemt og hurtigt bestille både en flyttemand, en flyttebil, kasser og andre materialer, som vi kan medbringe.

Med andre ord, kan vi sørge for det hele, hvis du kontakter os. Udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden eller ring til os på 32 96 96 98 – så kan vores flyttefirma i samarbejde med dig finde en god løsning til din flytning i Ishøj.
 

Vi hjælper dig også med din privatflytning i København og som flyttefirma Østerbro. Kontakt os i dag.

Opnå en tryg flytning

Hos Fag Flyt er din tryghed vigtig for os. Vi ved, at der i forbindelse med en flytning vil være meget følsomt elektronisk udstyr og andre arvestykker, som skal håndteres omhyggeligt. Med vores flyttefirma vil du opnå en tryg og overskuelig flytning i Ishøj, som tilgodeser din ønsker og behov. 

Vi er behjælpelige uanset hvilket servicebehov, der måtte være brug for. Vores flyttefirma tilbyder både hjælp til nedpakning, fragt, udpakning og montering, således at du blot kan læne dig trygt tilbage under hele din flytning i Ishøj. 

Med Fag Flyt som dit flyttefirma i Ishøj, vil du blive mødt af service i højeste kvalitet. Vi har fokus på en tæt dialog med alle vores kunder under processen, og du er altid velkommen til at ringe eller spørge, hvis du har de mindste undringer eller spørgsmål i forbindelse med din flytning i Ishøj. 

Ydermere tilbyder vi både assistance til privat- såvel som erhvervsflytning. Vores erfarne flyttemænd har opnået ekspertise indenfor alle typer flytteprojekter, og hvis I har et stort kontor i Ishøj, der skal flyttes fra A til B, står vi klar til at hjælpe. 

Venter du på at kunne flytte ind i dit nye hjem i Ishøj? Når du benytter Fag Flyt som dit flyttefirma, får du også mulighed for at få opbevaret dine ting hos os, imens du venter på at kunne flytte ind i dit nye hjem. 

Vores flyttefirma kan opbevare op til 45 flyttekasser, hvorfor der er plads til en hel del. Vores priser på opbevaring er et godt alternativ til de ellers dyre udbydere, og du er altid velkommen til at give os et kald, hvis denne service lyder som noget for dig. 

Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en mail, hvis du har de mindste spørgsmål eller undringer i forbindelse med din flytning i Ishøj. Vores priser er faste og overskuelige, og du vil aldrig blive opkrævet ekstra skjulte gebyrer. 

Priser for flyttefirma Ishøj

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)