FLYTTEFIRMA BRØNDBY - PROFESSIONEL FLYTTESERVICE PÅ SJÆLLAND

Få professionel hjælp til flytningen. Vores flyttefirma yder flytteservice på det meste af Sjælland, herunder Brøndby for både erhverv og private.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flytteservice til erhverv og privat

Vi sender flyttemænd ud på hele Sjælland, som hjælper vores kunder med sikkert og effektivt at få styr på flytningen af enten den private bolig eller erhvervsinteriør. For os er intet for stort eller småt. Lad os hjælpe med at gøre denne proces overskuelig og nem.

Vores flyttefirma i København hjælper dig i Brøndby med det, du måtte have brug for. Du kan, hos os, leje flyttekasser, vi hjælper med at skille møbler ad og samle igen, nedpakning, fragt og meget mere. Hvis du ønsker, at vi skal tage et kig på din flytteopgave og komme med et tilbud, gør vi gerne dette uforpligtende.

Som erfarent flyttefirma og flytteservice, har vi samarbejdet med mange store som små virksomheder de seneste 40 år, hvilket har givet os kompetencer og faglighed indenfor stort set de fleste områder, problematikker og udfordringer. Vi er derfor løsningsorienteret og leverer – hver gang.

Flyttefirma i Brøndby

Meget mere end et flyttefirma i Brøndby

Ikke nok med at vores flyttemænd yder en professionel flytteservice, kan du hos Fag Flyt også få hjælp til opbevaring af dine ting, hvis dette er nødvendigt. Med en retfærdig kvadratmeterpris kan du sikkert og trygt have dine flyttekasser og ting opmaksineret her.

Har du store møbler eller paller af varer i Brøndby, som skal flyttes kan vores flyttefirma med vores biler og tilhørende flyttehejs nemt og effektivt hjælpe dig med disse mere komplicerede flytteprocesser. Lad os tage læsset, og du kan fokusere på det, du er bedst til.

Derudover kan vores flytteservice og flyttemænd hjælpe dig med oprydningen i Brøndby, da vores flyttefirma har flytterengøring tilgængeligt for vores kunder. Det kan være svært at overskue oprydningen efter en større flytteproces. Den er både effektiv, grundig og billig.

Vi hjælper dig også med din privatflytning i København, flytning erhverv og flyttefirma Østerbro.

Fokus på din tryghed

Hos Fag Flyt er din tryghed vigtig for os, og når du benytter dig af vores services, vil du altid være garanteret en flytning i højeste kvalitet. Vi ved, at flytteprocessen kan være hård og udoverskuelig, og vores flyttefirma er klar til at hjælpe dig trygt igennem din flytning i Brøndby. 

Vores flyttefirma stræber altid efter at gøre din flytning i Brøndby så nem og overskueligt, som muligt, til den bedst mulige pris. Vi ved, at der i forbindelse med flytning vil være mange følsomme komponenter såsom elektronisk udstyr, arvestykker og andet, som der skal tages hensyn til. 

Med Fag Flyt som flyttefirma i Brøndby kan du altid stole på, at vi afleverer alle dine ting præcis, som vi modtog dem. Vi er eksperter i at fragte ting fra A til B, således at du aldrig skal bekymre dig om noget. 

Med Fag Flyt som dit flyttefirma i Brøndby, vil der være fokus på et tæt samarbejde og god dialog. Vi stræber altid efter at imødekomme de ønsker, vores kunder måtte have, og uanset hvilke udfordringer du står med, kan du altid dele dem med os. Vi tilbyder desuden fleksible løsninger alt efter hvilket servicebehov, der måtte være brug for i forbindelse med din flytning i Brøndby. 

Vores flyttefirma er både behjælpelige, hvad angår nedpakning, fragt, udpakning samt montering af diverse møbler, således at du blot kan læne dig trygt tilbage under hele processen. 

Hvis du har spørgsmål eller undringer i forbindelse med din flytning i Brøndby, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fagflyt.dk eller direkte på +45 32 96 96 98

Hvis du er interesseret i at læse mere om vores flyttefirma, kan du f.eks. besøge vores hjemmeside og læse mere om vores priser. Vi kører med faste og overskuelige priser, der gør det nemmere for dig at indblik i den samlede pris.

Priser for flyttefirma i Brøndby

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring flytning af erhverv i og til København.

Du kan helt sikkert finde et flyttefirma i Brøndby, men er det nu også det rigtige? Ofte behøver det ikke at være det billigste eller det, der er tættest på, som er det bedste for netop din flytning. Ofte kan det godt betale sig at søge ud fra Brøndby eller byens grænser for at finde et flyttefirma med erfaring i netop det, du behøver hjælp til.

Det er selvfølgelig forskelligt fra flyttefirma til flyttefirma, hvor meget det koster af få flyttemænd, flyttefirma, lift eller andet ud. Hos Fag Flyt starter priserne fra 640 kr/time (ekskl. moms), som måske ikke er den billigste pris på markedet. Den reflekterer dog vores høje kvalitet og store erfaring, og derfor er det en fair pris for vores service.

Det kan ofte være en god ide at kontakte et flyttefirma, når man skal til at flytte. Dette er fordi, at et flyttefirma har ansatte, som har foretaget flytninger massevis af gange, og derfor har de også styr på både processer, planlægning og meget mere. De har gode teknikker til nedpakning, løftninger og alt det, der ellers kan være svært.