Makulering af fortrolige dokumenter - Sikker og nem løsning

Makulering af dokumenter kan være et led i en sikkerhedsprocedure, som gør, at andre ikke får adgang til fortrolig eller personsfølsomme informationer. Hos Fag Flyt kan vi hjælpe dig, sikkert og nemt, med at destruere dokumenter.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad indebærer makulering?

Makulering er en procedure, der sikrer, at jeres fortrolige informationer ikke ender i de forkerte hænder eller bliver tilgængeligt for offentligheden. Der findes blandt andet forskellig lovgivning omkring, hvornår det er vigtigt at bortskaffe informationer i forbindelse med personfølsomme data.

Da det er de færreste virksomheder i dag, som har en maskine til det, tilbyder vi hos Fag Flyt at køre dine dokumenter eller elektronik til bortskaffelse. Her foregår alt sikkert og fortroligt, så der ikke er noget information, der vil være tilgængeligt.

Flyttefirma på Amager

Hvorfor skal man bruge makulering?

Er der tale om fortroligt indhold, er det ikke nok at smide det i skraldespanden eller slette det på computeren, da man aldrig ved, hvem der vil kunne tilgå det.

Mange vælger derfor at bestille makulering, så man med ro i maven kan give opgaven videre til kompetente fagfolk som Fag Flyt. Her sørger vi for, at køre det ud til vores samarbejdspartnere, som vil sørge for sikkerhedsmakuleringen.

Vi tilbyder desuden et certifikat på den korrekte makulering af dokumenterne til jer, hvilket dog er mod betaling. Det kan dog være relevant for flere virksomheder, som skal bevise den rette bortskaffelse.

Har du brug for hjælp til makulering eller anden form forflytning? Ring til os på telefon +45 32 96 96 98

Hvilke informationer skal destrueres?

Fortrolige informationer kan både omfatte fysiske og elektroniske dokumenter, som kan indeholde alt fra personfølsomme data til årsregnskaber. Generelt handler det om informationer, som man ikke ønsker at andre skal se, eller som ville kunne gøre skade, hvis det var tilgængeligt for konkurrenter.

Her kan Fag Flyt sørge for, at de bliver kørt til makulering og bliver destrueret på sikker vis. Det kan både gælde elektronik, løse dokumenter, rapporter, regnskaber, ark i ringbind, journaler og sagsakter og mere.

Hvad er lovgivningen omkring makulering?

Ifølge persondatalovgivningen skal alle dokumenter med almindelige og personfølsomme data afskaffes på en sikker måde. Hvis ikke dette overholdes, er det brud på GDPR-reglerne, og det kan medføre store bøder for virksomheder.

Det kan derfor være en god idé at kontakte en virksomhed, som kan sørge for at bortskaffe dokumenterne på sikker vis. På den måde er det både tidsbesparende for jer, og I slipper for at bekymre jer om unødvendige bøder.

Hvem er Fag Flyt?

Hos Fag Flyt har vi over 40 års erfaring indenfor flyttebranchen, hvor vi dagligt sørger for at flytte ting fra A til B på hele Sjælland. Vi hjælper både privatflytning og erhvervsflytning i København og omegn, hvor vi både kan hjælpe med flytningen eller opbevaring af møbler eller andre ejendele.

Har du spørgsmål til makulering eller andre af vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, på telefon +45 32 96 96 98 eller vores mail info@fagflyt.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!