Flyttefirma Vesterbro - Hjælp med mere end 40 års erfaring

Vi er et flyttefirma i Vesterbro og resten af Storkøbenhavn med mere end 40 års erfaring i flyttebranchen, så du kan trygt overlade din flytning til os. Vi brænder for at hjælpe dig med at gøre flytning til en overskueligt proces, og vi har erfarne flyttemænd, som får dine ting sikkert fra A til B. Mangler du en flyttemand på Vesterbro, står vi hos Fag Flyt altid klar til at hjælpe dig.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

En overskuelig proces

Hos Fag Flyt hjælper vi dig med hele flytteprocessen. Det indebærer både planlægning og selve udførelsen af din flytning. Planlægningen kan især være en vanskelig opgave at stå med selv, når man skal vurdere, både hvor mange flyttekasser det kræver, og hvor lang tid det vil tage. 

Alt dette og meget mere slipper du for at bekymre dig om, når du vælger Fag Flyt som dit flyttefirma Vesterbro. Vi har professionelle flyttemænd, som sørger for, at dine ting behandles med respekt. 

Flyttefirma i Kastrup

Flyttefirma Vesterbro - Både til privat eller erhverv

Vi kan også sørge for selve pakningen af dine ejendele, som ofte både kan være en lang og følelsesmæssig proces. Dine ting pakkes i kasser med mærkater, så du nemt kan finde dine ting igen, og pakke dem ud efter flytningen. Skal dine ting flyttes til eller fra byen, kan vi som flyttefirma Vesterbro sørger for, at det bliver gjort.

Vores vigtigste værdier er tryghed, omtanke og respekt, som alle afspejles i vores flytninger. Vi flytter både for erhverv og private, uanset størrelse, og har du ikke plads til alle dine ting, så opbevarer vi også gerne dine ting i vores tempererede lagerhal. 

Kontakt os i dag og få et tilbud på, hvad vi kan gøre for dig. Giv os et kald på +45 32 96 96 98, eller udfyld vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud til dig.

Priser for flyttefirma Vesterbro

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)