Rengøring af dødsbo - Professionel rydning m. flyttefirma

Vi bistår med hjælp til alt indenfor rydning og rengøring af dødsbo i København og på Sjælland. Med vores mange års erfaring har vi forståelse for din sorgfulde situation, og vi sørger for at flytteprocessen foregår efter dine behov og i dit tempo.
4,6
Fag Flyt anmeldelser
Bedste flyttefirma i næstved

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Respektfuld håndtering

Vi ved, at det er svært, og alle er forskellige, hvad angår tempo for denne proces. Derfor skræddersyr vi hvert enkelt forløb med rydning eller rengøring af dødsbo, så det tilgodeser dig og de nærmeste pårørende.

Hos Fag Flyt sikrer vi, at denne proces bliver så problemfri, smertefri og effektiv som muligt, så du kan komme videre. Vores flytterengøring inkluderer bl.a. nedenstående områder:

  • Støvsugning og gulvvask
  • Rengøring af toilet, bad, køkken - herunder afkalkning
  • Afkalkning af vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab mv.
  • Total rengøring af alle flader, paneler, karme mv.
Læs mere om os
Flyttefirma i næstved

Hvad er din rengøring af dødsbo pris?

Alt efter din situation og projekt, så kan din rengøring af dødsbo pris variere alt efter, hvor stor en bolig der er tale om, hvor mange ting der skal flyttes og hvor omfattende rengøringen er. Men vi er fleksible i vores priser, og sammen ser vi på, hvilke løsninger der passer dig bedst.

Overordnet ligger vores rengøring af dødsbo pris på alt fra 3.800 kr for 100-149 m2 og til 3.000 kr. for 50-74 m2.

Vi rengør desuden også i almindelige boliger ved blandt andet normal fraflytning af bolig. I er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis I står og mangler alt fra et flyttefirma i Hillerød, på Frederiksberg, flyttefirma i Lyngby eller andet sted på Sjælland.

Kontakt et kompetent og erfarent flyttefirma i dit nærområde

Vores flyttefirma er bosat på Amager, men vi bevæger os rundt til rengøring af dødsbo eller flyttesager i hele Storkøbenhavn. Vi har mange års erfaring med håndtering af flytning og udrydning af bolig-situationer som denne. Kontakt os for et tilbud på din situation.

Kontakt os her
menu-circlecross-circle