INTERNATIONAL FLYTNING

Er du på udkig efter et troværdigt og professionelt flyttefirma? Så er du havnet på den helt rigtige side! 

4,6
5/5

Et spørgsmål om tilid

Skal du flytte til Bornholm? Hos Fagflyt har vi stor erfaring med både flytninger i ind- og udland, og vi har hjulpet mange familier med at flytte til Bornholm – nemt og enkelt.

En flytning er for de fleste en stor mundfuld, men med os bag roret, garanterer vi, at din flytning kommer til at gå smertefrit og uden bekymringer. Vi har et stort fokus på at levere en god og nærværende kundeservice, så du føler dig helt tryg i processen. Lad FagFlyt stå for din flytning til Bornholm.

Nem flytning til bornholm med fagflyt

Med vores professionelle service og attraktive priser bliver det dejligt nemt at flytte til Bornholm. Vores medarbejderstab er alle erfarne flyttemænd med stor ekspertise i hele flytteprocessen. Vi er desuden meget fleksible, så du kan selv vælge, hvor meget du selv ønsker at gøre. Eksempelvis koster to effektive flyttemænd og en bil 1100 kr. pr. time inkl. moms.

Skal du flytte til bornholm? Vælg totalløsningen fra fagflyt

Når du skal flytte til Bornholm, er der mange praktiske ting, der skal falde på plads, men med vores totalløsning kommer det hele til at gå nemt og hurtigt. En totalløsning fra FagFlyt giver dig frihed til at koncentrere dig om andre ting, mens vi tager os af alt fra planlægning og eksekvering i forbindelse med din flytning til Bornholm. Vi står for både nedpakning, transport og udpakning, ligesom vi også klarer adskillelse og samling af møbler, nedtagning af lamper og gardiner osv. Se vores komplette prislister her.

Vi sender desuden gerne en konsulent ud inden flytningen, så du ved, hvor mange flyttekasser, du skal bruge. Du kan desuden låne flyttekasser gratis hos os.

Få et samlet tilbud på din flytning til Bornholm

Undgå bekymringer og uforudsete udgifter, når du skal flytte til Bornholm – ring til os på 32 96 96 98 og modtag et samlet tilbud på dit flytning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et tilbud

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muigt.