Flytning Amager

Står du og skal flytte? – Så hjælper vi dig gerne! Hos FagFlyt tilbyder vi forskellige løsninger til din flytning på Amager og Storkøbenhavn. Vi er dit professionelle flyttefirma, og vi klarer både store og små flytteopgaver. 

For de fleste kan det at flytte virke som en trættende og uoverskuelig proces.
Hos FagFlyt sørger vi derfor også at hjælpe dig med alt lige fra planlægning til udførelse.
Vi tager hånd om din flytning på Amager fra start til slut.

Vi starter med at sende en konsulent ud til dig, så vedkommende kan bese dit indbo, inden vi giver dig et tilbud. Det gør vi for at kunne vurdere, hvor mange flyttekasser der skal bruges til din flytning på Amager.

– Flyttekasser kan du i øvrigt låne gratis hos Fagflyt.
– Det er gratis og uforpligtende at få tilsendt en konsulent ud og få udregnet et tilbud

– Der kan også laves arbejde udelukkende på timepris i stedet for få tilsendt en konsulent.

 
Hos Fagflyt tilbyder vi også materialer til nedpakningen af dine genstande.
Vi kan både tilbyde pakkepapir, tæpper og pap. Har du brug for råd i forbindelse med nedpakningen, så hjælper vi naturligvis også med det.

Flyttemand Amager

Kan du ikke overskue at være din egen flyttemand, så kan du trygt overlade opgaven til os. Vi er stiller gerne med en stærk flyttemand på Amager, så du kan få en god og ordentlig flytning. Vores flyttemænd er kompetente og erfarne, og de kan flytte alt fra mindre kasser til større møbler. Ved at hyre FagFlyt til din flytning på Amager, så sørger vi for at give dig en flyttemand, der ved, hvordan man håndterer ejendele med forsigtighed og respekt. Flytningen skal føles tryg og sikker for dig – og derfor er kvalitet og kundetilfredshed alfa og omega for os.

 

Har du spørgsmål i forbindelse med din flytning, så kontakt os gerne. Vi er klar til at hjælpe dig, så du får en behagelig og let flytning på Amager.

Har du brug for en flyttemand på Amager? Ring til os på telefon +45 32 96 96 98

Kontakt os for et uforpligtende tilbud